Де зустріти Новий рік 2025: 3 найкращі країни
Де зустріти Новий рік 2025: 3 найкращі країни

Де зустріти Новий рік 2025: 3 найкращі країни

Вважається, що найпомпезніші святкування у новорічну ніч відбуваються у США, ОАЕ та Австралії. Про це повідомляє Закордон 24

Сідней, Австралія

Це один із найкращих напрямків для зустрічі Нового року у багатьох рейтингах. Сідней щороку вражає гучними та яскравими святкуваннями.

Для розуміння, наскільки серйозно Сідней готується до цього свята – місто створило офіційний вебсайт, присвячений цій ночі. Там є вся необхідна інформація для жителів та гостей міста, які хочуть святкувати у Сіднеї. Там є: круїзи, вечірки, заходи, перелік місць з феєрверками тощо. Є навіть окремий перелік інклюзивних місць для людей з інвалідністю, щоб кожен міг відсвяткувати з комфортом.

Найкраще зустрічати Новий рік у Сіднейській гавані. Феєрверки над оперним театром виглядають просто неймовірно. Найпопулярніший спосіб – взяти круїз по гавані Coast Harbour, де можна спостерігати феєрверк з води, насолоджуючись вечерею та напоями.

Якщо на яхту не хочеться, можна забронювати столик у будь-якому з прибережних ресторанів.

Також гучні та яскраві святкування проводять у парку Бір, обсерваторії Hill та Королівському ботанічному саду.

Як святкують Новий рік у Сіднеї: дивіться відео

Дубай, ОАЕ

Дубай визнаний одним із найкращих місць для святкування Нового року, а дубайський новорічний феєрверк внесений в Книгу рекордів Гіннеса як наймасштабніший та найтриваліший у світі.

Ймовірно, саме тому ніч на 1 січня є однією з найочікуваніших подій у місті.

Дубай зустрічає новий рік приголомшливими феєрверками на багатьох легендарних пам'ятках. Зокрема яскраві феєрверк-шоу проводять у Burj Khalifa, Burj al Arab, Ain Dubai та Atlantis the Palm.

Звісно, Дубай також пропонує багато заходів: ексклюзивні вечірки на яхтах та у пляжних клубах з відомими діджеями та знаменитостями, польоти на гелікоптері, вечері у модних ресторанах. Також можна піти потанцювати у найкращі клуби міста, такі як Basarati та Bahri Bar, або ж подивитися зіркове шоу в Dubai Opera.

Крім цього, місто пропонує зовсім інший вид відпочинку для туристів, які шукають нових вражень. До прикладу, можна зустріти Новий рік з бедуїнами, відправившись на сафарі пустелею.

Однак все ж найкращими місцями для святкування Нового року у Дубаї визнані: Burj Khalifa, Burj al Arab, Atlantis The Palm, Ain Dubai та Dubai Opera.

Святкування Нового року у Дубаї: дивіться відео

Нью-Йорк, США

Насправді зустріти Різдво та Новий Рік у Нью-Йорку мрія багатьох. І це не просто так, адже наше покоління виросло на романтичних історіях, яких доволі багато довкола цього міста. Напевно, чи не кожен знає, як виглядає нью-йоркська ялинка.

Щорічно для зустрічі Нового року на Таймс-сквер збираються мільйони людей. Опівночі під бій курантів там спускають кришталеву кулю, яка сповіщає про початок нового року.

Місто у новорічну ніч ніколи не спить, пропонуючи безмежні можливості для святкування: бари та ресторани в центрі міста, Фестиваль вогнів у парку Neahwa, новорічні вистави на Бродвеї або ж вечірки на яхтах річкою Гудзон – з коктейлями та видом на місто, яке тієї ночі світиться від феєрверків.

Найкращими місцями для святкування Нового року у Нью-Йорку однозначно є Таймс-сквер, а ще: Онеонта, центр Саратоґи та Лонг-Айленд.

Як зустрічають Новий рік у Нью-Йорку: дивіться відео

Поїхали у відпустку, а гроші закінчилися? Не проблема – ваші рідні та друзі можуть перевести вам потрібну суму за лічені секунди через додаток TransferGo, з яким можна пересилати гроші поміж країнами Європи.

Джерело матеріала
loader