Була така ж сама амбітна дівчинка, – Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Лободою
Була така ж сама амбітна дівчинка, – Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Лободою

Була така ж сама амбітна дівчинка, – Михайло Ясинський висловився про співпрацю з Лободою

Четвергами там мала виступати джазова співачка. Тоді Михайло вже був знайомий з Анною Завальською, яка вчилася в естрадно-цирковому училищі. Ясинський спитав у неї, чи хтось зі студентів міг би погодитися на таку роботу за 30 доларів. У проєкті "Муз_Тренд" продюсер розповів, що так знайшов Лободу.

Михайло Ясинський та Світлана Лобода познайомилися та подружилися. Після цього вона почала виступати як джазова співачка у нічному клубі Ірпеня. Потім жінка долучилася до гурту "ВІА Гра".

А у мене на той момент був невеличкий бізнес. Ми з друзями створювали шоу-програми для шанхайського шоубізнесу. Танцювальні розважальні шоу, підписували контракти з артистами, і вони їхали в Китай на контракт, працювали,
– розповів Ясинський.

Михайло Ясинський про співпрацю зі Світланою Лободою

У той період у Михайла було ще й музичне видавництво "Пан Коцький". Продюсер каже, що став першим в Україні видавцем дитячих аудіоказок українською мовою. Тоді з'явилася Лобода, з якою він підтримував зв'язок.

Я допомагав, ми спілкувалися, я давав їй якісь поради й так далі. Вона мені довіряла. Це був 2004 рік – влітку вона прийшла і каже: "Я пішла з "ВІА Гри", мені потрібен менеджер". Я кажу: "Окей". Ми прийшли до нашої хітової пісні – це була пісня "Постой, муЩина!". Потім після неї ми зробили пісню "Мишка, гадкий мальчишка!",
– поділився Михайло Ясинський.

Михайло Ясинський розповідає про Світлану Лободу: дивіться відео онлайн

Ясинський поділився, що вони зі Світланою дійшли до певного результату: створили два хіти, були концерти, піднявся гонорар. Танцівником, постановником і хореографом колективу був Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення зрадив Україну, а другим танцівником був Костянтин Боровський з гурту Quest Pistols. Цікаво, що менеджером у першому турі був Артем Умрихін, більш відомий як Artik.

Однак під час такого успіху сталася неприємна ситуація зі Світланою Лободою.

Ми по-різному з нею дивилися на мою роль у роботі. Я був звільнений. У мене ніколи не було цих амбіцій – менеджер, продюсер. Я був людиною, яку найняли на певних умовах. Треба розуміти, це ж Свєта. На той момент це була така ж сама амбітна дівчинка, яку я до кінця не розумів,
– пригадав продюсер.

Коли Михайло Ясинський побачив, що інші проєкти та ідеї у межах цієї компанії неможливі, то вирішив створити ще одну агенцію. Лобода ж такого не зрозуміла. Продюсер каже, що це для співачки нормально. Ясинський додав, що треба було попередити Світлану про свої плани. Проте домовленості не було.

Ми певний час не спілкувалися. За цей час я створив агенцію. І коли ми повернулися до нормального, ділового і дружнього спілкування, на її пропозицію працювати знову я сказав: "Так, я згоден". Але вже трошки в іншому форматі. У мене є агенція, працюємо з агенцією,
– розповів Ясинський.

Зазначимо, що зараз у Світлани Лободи доволі неоднозначна позиція щодо війни Росії проти України. Так, вона більше не виступає у країні-терористці, але агресоркою її так і не визнала. Крім того, співачка продовжує співати пісні російською мовою, на українську не перейшла й у своєму інстаграмі.

Джерело матеріала
loader