Житло для ВПО: як отримати кредит під 3% річних
Житло для ВПО: як отримати кредит під 3% річних

Житло для ВПО: як отримати кредит під 3% річних

Державна організація "Держмолодьжитло" провела 19-й відбір кандидатів для отримання кредиту в рамках українсько-німецької програми "Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб".

Цей проєкт реалізується Міністерством реінтеграції та "Держмолодьжитлом" за підтримки Уряду Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW). В результаті останнього відбору ще 800 родин переселенців отримали можливість оформити кредит під найнижчу ставку в Україні — 3% річних. Про це пише Molod kredit.

Внутрішньо-переміщені особи / фото

Кредити видаються на термін до 30 років з початковим внеском від 6% вартості житла. Переможці були визначені шляхом випадкової вибірки з використанням спеціального програмного забезпечення.

За процесом відбору спостерігали представники Мінреінтеграції, "Держмолодьжитла" та імплементаційного консультанта. Відбір транслювався в реальному часі на YouTube-каналі Фонду.

Кредити. Фото: скриншот Youtube-відео

З переліком родин, які отримали можливість придбати житло, можна ознайомитися за наданим посиланням. Умови програми та інформація щодо подання заяв і документів також доступні. Для додаткових запитань можна звертатися на гарячу лінію "Держмолодьжитла" або до Мінреінтеграції.

Крім того, Знай.ua повідомляв, мешканці економлять мільйони: реальні приклади, як ОСББ зробили будинки стійкими до бід

Джерело матеріала
loader
loader