В Україну з 16 жовтня прийде потепління, синоптики обіцяють до +16
В Україну з 16 жовтня прийде потепління, синоптики обіцяють до +16

В Україну з 16 жовтня прийде потепління, синоптики обіцяють до +16

Погода у понеділок, 21 жовтня, значно покращиться. Нічні заморозки все ще збережуться на території України, проте вдень температура збільшиться. Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

За даними синоптиків, мінімальна нічна температура становитиме -3 градуси, а максимальна денна підніметься до +15 градусів. У західних регіонах буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Температура вночі становитиме від -1 до -3 градусів, вдень - від +13 до +15 градусів.

У північних областях очікується сонячна погода із мінливою хмарністю, без опадів. Нічна температура – ​​від -1 до -3 градусів, денна – від +12 до +15 градусів. У центральних регіонах буде сонячно, мінлива хмарність, без опадів. Нічна температура становитиме від -1 до -3 градусів, денна сягатиме від +9 до +11 градусів.

На півдні прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі – від +5 до +3 градусів, вдень – від +11 до +13 градусів. У східних областях буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Нічна температура – ​​від +5 до +3 градусів, денна – від +7 до +9 градусів. У Криму також хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Вночі температура становитиме від +7 до +5 градусів, вдень – від +10 до +12 градусів.

  • 18 жовтня синоптик Наталія Діденко попередила, що Україну у вихідні дні накриє антициклон, який принесе із собою заморозки. Також у низці областей очікуються дощі.
  • 19 жовтня синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха спрогнозувала, що у другій половині жовтня погода в Україні знову помітно зміниться. За її даними, на зміну заморозкам прийде довгоочікуване потепління.
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader