Обкладинку ELLE Ukraine прикрасила світлина дев’яти перших леді та джентльменів - Зеленська
Обкладинку ELLE Ukraine прикрасила світлина дев’яти перших леді та джентльменів - Зеленська

Обкладинку ELLE Ukraine прикрасила світлина дев’яти перших леді та джентльменів - Зеленська

Світлина дев’яти перших леді та джентльменів – почесних гостей Четвертого Саміту перших леді та джентльменів прикрасили обкладинку глянцю ELLE Ukraine.

Як передає Укрінформ, про це дружина Президента Олена Зеленська повідомила у Фейсбуці.

Вперше в історії не лише українського, а й світових видань сім'ї ELLE для обкладинки знялися сім дружин і два чоловіки лідерів держав – почесні гості IV Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen, який заснувала перша леді України Олена Зеленська.

Фото з сайту elle.ua
Фото з сайту elle.ua

Темою цьогорічного Саміту, що відбувся в Києві у вересні, була безпека дітей. 

"І хоч війна триває та залишається найбільшим болем для українців, Україна сконцентрована не лише на собі, а шукає нові рішення для подолання глобальних загроз. Тож для цього номера гості дали ексклюзивні інтерв’ю, де розповіли про важливість таких ініціатив, як глобальна платформа Саміту перших леді та джентльменів, про те, як спільними зусиллями можна долати виклики, що загрожують добробуту всього світу, та про свої особисті місії", - зазначила Зеленська.

У зйомці взяли участь перші леді Сюзанн Іннес-Стубб (Фінляндія), Сір’є Каріс (Естонія), Тамара Вучич (Сербія), Россана Брісеньо (Беліз), Діана Наусєдєнє (Литва), Лукресія Пейнадо (Гватемала), а також чоловік прем’єр-міністерки Данії Бо Тенгберг, перший джентльмен Словенії Алеш Мусарі та перша леді України Олена Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, у Четвертому саміт перших леді та джентльменів взяли участь представники з Литви, Естонії, Сербії, Данії, Словенії, Ґватемали, Белізу та Фінляндії. Саміт перших леді та джентельменів – щорічна міжнародна подія, яку ініціювала Олена Зеленська у 2021 році. Це глобальна платформа, що об'єднала перших леді та джентельменів для подолання викликів світового масштабу.

Перше фото: Іnstagram / Олена Зеленська

Джерело матеріала
loader