З'їли ноги: вкрадені в зоопарку Маріуполя леви загризли росіянку в Криму
З'їли ноги: вкрадені в зоопарку Маріуполя леви загризли росіянку в Криму

З'їли ноги: вкрадені в зоопарку Маріуполя леви загризли росіянку в Криму

Левиці напали на співробітницю, коли нікого поруч не було, тому надати допомогу було вже нікому.

У захопленому РФ Криму в сафарі-парку "Тайган" керівницю парку Леокадію Перевалову понівечили леви, коли вона зайшла у вольєр із хижаками.

Загибла пропрацювала в парку з моменту його заснування 2006 року і була одним із найдосвідченіших співробітників. За словами директора парку Олега Зубкова, вона була справжнім професіоналом, пишуть росЗМІ.

Уточнюється, що зайшовши в зимовий вольєр, Перевалова не закрила зовнішній шибер, за яким перебували леви. За словами Зубкова, хижаки такого не прощають.

"Левиці напали і, на жаль, нікого поруч не було, надати допомогу було вже нікому. Коли співробітники знайшли Перевалову, це вже було бездиханне тіло. Відігнали левів, викликали слідчі органи", - повідомив він.

За деякими даними, причиною смерті Перевалової стало пошкодження сонної артерії. Після інциденту парк левів тимчасово закрили.

Що відомо про парк левів "Тайган"

Найбільший у Європі розплідник левів та інших видів тварин, переважно великих ссавців-хижаків. На території парку вільно проживають 58 левів, а також сотні тварин інших видів. Розташований в Україні, у Білогірському районі захопленого РФ Криму, на березі Тайганського водосховища. Займає площу 32 гектари. Засновник парку Олег Зубков під час окупації Криму зайняв проросійську позицію, пише Вікіпедія.

Скріншот
/ t.me/s/sledcomcrimea

Водночас Зубков пояснив, що вкрадені з маріупольського зоопарку леви, незважаючи на свою ситість, не тільки напали на жертву, а й почали обгризати її ноги.

"Мене жахнуло здебільшого те, що леви, незважаючи на те, що вони були ситі, здорові, міцні, вони не просто вбили, а ще й обгризли, почали гризти ноги. У цьому жах, тому що якщо леви скуштували людського м'яса, то вони стають людожерами", - наголосив Зубков.

Підкреслюється, що один лев і дві левиці були вкрадені окупантами із зоопарку Маріуполя, який РФ практично стерла з лиця землі, убивши тисячі мирних жителів, влаштовуючи килимові бомбардування міста у 2022 році.

Також зазначається, що усипляння левів не планується, оскільки загибла співробітниця порушила правила безпеки.

Дивіться відео - вкрадені в зоопарку Маріуполя леви загризли росіянку в Криму:

Скріншот
/ Скріншот

Раніше британська розвідка назвалацілі ЗСУ в Криму. Українські атаки продовжують деградувати російський військовий потенціал на Кримському півострові.

Нагадаємо, раніше біля Криму партизани провели успішну диверсію. Знищено елементи, призначені для розміщення в них апаратури залізничної автоматики і телемеханіки.

Більше новин:

Джерело матеріала
loader
loader