Netflix прогнозує зростання прибутку у 2025 році до $44 млрд завдяки збільшенню платних підписок
Netflix прогнозує зростання прибутку у 2025 році до $44 млрд завдяки збільшенню платних підписок

Netflix прогнозує зростання прибутку у 2025 році до $44 млрд завдяки збільшенню платних підписок

У наступному році стримінгова платформа очікує дохід у розмірі від 43 до 44 млрд доларів, що дорівнює зростанню на 11-13% порівняно із цьогорічними прибутками у 38,9 мільярдів доларів.

Стримінгова платформа Netflix очікує, що у наступному році її прибутки зростуть до щонайменше 43 мільярдів доларів США. Про це повідомляє The Variety із посиланням на звіт платформи за третій квартал 2024 року. 

Згідно звіту, у 2025 році Netflix прогнозує дохід у розмірі від 43 до 44 мільярдів доларів, що дорівнює зростанню на 11-13% порівняно із цьогорічними прибутками у 38,9 мільярдів доларів. 

У щоквартальному листі до акціонерів компанії йдеться, що Netflix очікує зростання доходів шляхом збільшення кількості платних підписок та середнього прибутку від кожного володаря таких підписок, розповів виданню фінансовий директор компанії Спенс Нойманн. 

У Netflix також заявили про плани підвищення операційної рентабельності у 2025 році до 28% проти цьогорічного прогнозу у 27%. 

Вільний грошовий потік компанії у третьому кварталі 2024 році склав 2,2 млрд доларів порівняно із 1,9 млрд доларів за аналогічний період у минулому році. Стримінгова платформа очікує, що за весь 2024 рік цей показник складе від 6 до 6,5 млрд доларів за умови відсутності значних коливань курсу валют. Такі очікування пов’язані із вищим прогнозом щодо операційного прибутку. 

Фото: Еl economista

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader
loader