Клас Diablo 4 Vessel of Hatred Spiritborn завдає 235 трлн шкоди завдяки багам, і це не межа
Клас Diablo 4 Vessel of Hatred Spiritborn завдає 235 трлн шкоди завдяки багам, і це не межа

Клас Diablo 4 Vessel of Hatred Spiritborn завдає 235 трлн шкоди завдяки багам, і це не межа

Новий клас Diablo 4,  Spiritborn зі свіжого доповнення став у сотню тисяч раз сильнішим за інші завдяки багам гри.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Клас Diablo 4 Vessel of Hatred Spiritborn завдає 235 трлн шкоди завдяки багам, і це не межа - Фото 1

Найвидатніші гравці спільноти Diablo 4 витратили останні кілька тижнів на розвиток класу Spiritborn. Вони знайшли серйозні помилки, які експоненціально збільшують ураження незалежно від збірки. Одна з помилок збільшує ушкодження у понад у п’ять разів, і використовувати її дуже легко.

Існує бонус до пасивної шкоди, який винагороджує гравця за створення захисту, тимчасового бонуса здоров’я, який дорівнює загальному запасу здоров’я, яке персонаж має на момент. У задумі це розмір здоров’я від усіх бонусів без екіпіровки, але фактично йдеться про повне здоров’я. Відповідно, якщо враховується повне здоров’я, шкода зашкалює. Щобільше, ефекти навичок Spiritborn складаються, у тому числі коштом рунних слів.

І це лише одна помилка, є й інші. Класова механіка «Ягуар», яка використовує всю шкоду, яку персонаж завдав за останні 0,5 с для дуже сильного удару, неправильно повторно застосовує всі бонуси вдруге. Бонус Resolve на спорядженні можна покращити набагато вище, ніж будь-яку іншу характеристику у грі, надзвичайно збільшуючи захист та шкоду. Посох, який спустошує ману кожного разу, коли використовується навичка, яка гарантує критичні удари, збільшує шкоду пропорційно генерації ресурсів, і ніхто не знає, чому.

Ютубер NickTew має чітке пояснення того, як кожна з механік зламана і як вони відповідають за нанесені ушкодження. The Pit, найскладніше підземелля у грі, з монстрами, які мають мільярди здоров’я. До розширення Vessel of Hatred ніхто навіть не бачив найвищого рівня. Але Spiritborn здатні проникати крізь нього. Персонаж подолав його за допомогою збірки, яка досягла 235 трильйонів шкоди.

На момент написання Blizzard виправила одну з помилок, яка пов’язана з анімацією та гарячою кнопкою. Але іншій частині помилок пророкують існування аж до наступного сезону. Також дослідники виявляють нові й нові експлойти. Принаймні, зараз варто ловити момент з класом Spiritborn і створювати якщо не топові, то дуже сильні збірки.

Джерела: PC Gamer, GamesRadar

Джерело матеріала
loader