Дивні ніжності: путініст Петросян ледь не відкрутив 4-річному синові голову
Дивні ніжності: путініст Петросян ледь не відкрутив 4-річному синові голову

Дивні ніжності: путініст Петросян ледь не відкрутив 4-річному синові голову

Малюк потрапив до рук татові не першої свіжості.

Пропутінський клоун Євген Петросян на схилі років вирішив пограти в зразкового сім'янина і батька - сьогодні 79-річний актор одружений на Тетяні Брухуновій, яка молодша за нього на 44 роки і яка забрала його з сім'ї, та виховує двох дітей - 4-річного Вагана та однорічну Матильду.

У соціальних мережах Брухунова щосили намагається показати, що сім'я абсолютно щаслива, і живе "ляльковим" життям, де все бездоганно. Втім, Петросян вносить у це свої корективи.

Так днями Тетяна вирішила привітати свого "чарівника" (так вона називає клоуна в соцмережах - прим. редактора) з днем батька. Вона опублікувала фото, яке на перший погляд виглядає абсолютно невинно, але на другий - дикувато.

Так, у кадрі старий путініст тримає двома руками синочка за голову, нібито обіймає, а Ваган хапає його за руки - ніби намагається відсторонити руки батька.

Дивний знімок викликає тривожні почуття: чи то 79-річний тато вже не зовсім розуміє, що робить і не може контролювати сили, чи то 4-річний малюк не звик до пестощів від батька.

Євген Петросян із сином
Тетяна Брухунова показала дивні обійми Євгена Петросяна з сином / instagram.com/bruhunova

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки наприкінці 2019 року. У 2020 році в них з'явився син Ваган, у 2023 - донька Матильда. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з путіністом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Останні зіркові новини:

Раніше зрадниця Лоліта показалася в труні. На такий перфоманс вона погодилася добровільно - ідея розіграти власний похорон здалася їй дотепною.

Також актриса-путіністка Людмила Артем'єва, відома за роллю в серіалі "Свати", налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом - вона змінила імідж, через що її перестали впізнавати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader