Чемпіон Німеччини ледь не загинув під час моторошної аварії
Чемпіон Німеччини ледь не загинув під час моторошної аварії

Чемпіон Німеччини ледь не загинув під час моторошної аварії

У суботу, 19 жовтня, в рамках 7-го туру німецької Бендесліги леверкузенський Баєр переміг Айнтрахт з рахунком 2:1. Один з голів за "фармацевтів" забив нігерієць Віктор Боніфейс, пише 24 Канал.

Форвард Баєра потрапив у жахливу автотрощу

Після матчу Боніфейс ледь загинув, коли повертався на своїй машині додому. Нігерійський форвард у своєму інстаграмі повідомив, що потрапив у ДТП.

Гравець збірної Нігерії опублікував фотографії та відео з місця події. На них видно, що автомобіль Боніфейса був розбитий вщент. Його уламки були розкидані поблизу місця аварії.

Сам 23-річний футболіст теж постраждав. Він поранив руку, яка була в крові. Після інциденту Боніфейс був доставлений до лікарні. На щастя, він уникнув серйозних травм.

Відео з місця аварії. Увага на кадрах присутня кров

Нагадаємо, що Боніфейс став гравцем Баєра влітку 2023 року, перейшовши з берлінського Уніону за 21,7 мільйона євро. Разом з "фармацевтами" він став чемпіоном Німеччини.

У поточному сезоні форвард зіграв 10 матчів, у яких забив 7 голів та віддав 1 асист. Його трансферна вартість за даними Transfermarkt становить 45 мільйонів євро.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader