ЗСУ відкинули ворога на Харківщині, але росіяни просунулись на іншому напрямку
ЗСУ відкинули ворога на Харківщині, але росіяни просунулись на іншому напрямку

ЗСУ відкинули ворога на Харківщині, але росіяни просунулись на іншому напрямку

Зокрема, окупантам вдалось покращити положення у Донецькій області.

Раніше ГУР повідомило про звільнення населеного пункту Кругляківка у Харківській області. Наразі успіх українських військ підтверджено і на карті аналітиків DeepState.

Там також повідомляють, що незважаючи на це, російські війська мають певні просування по українській території.

Зокрема, окупантам вдалось покращити положення у Донецькій області.

"Сили Оборони відкинули ворога у Кругляківці. Ворог просунувся біля Кліщіївки, Максимільянівки та Вугледару", – зазначили у DeepState.

Варто підкреслити, що говориться про три райони Донеччини: Кліщіївка розташована у Бахмутському районі, Максимільянівка – у Мар'їнському районі, а Вугледар – місто у Волноваському районі.

Ситуація у Кругляківці
Ситуація у Кругляківці / фото: DeepState
Ситуація біля Кліщіївки
Ситуація біля Кліщіївки / фото: DeepState
Ситуація біля Максимільянівки
Ситуація біля Максимільянівки / фото: DeepState
Ситуація біля Вугледару
Ситуація біля Вугледару / фото: DeepState

Що таке DeepState?

DeepStateMap.Live — інтерактивна онлайн мапа бойових дій в Україні, яка дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій російсько-української війни, пише Вікіпедія.

Ситуація на фронті - останні новини

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, бійці підрозділу "Братство" Головного управління розвідки Міноборони за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили й зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп'янського району Харківської області. Зазначається, що росіяни в Кругляківці втратили понад взвод піхоти - загарбники були знищені в ближніх боях.

Також повідомлялось, що українські сили нещодавно повернули собі територію в межах Торецька на тлі продовження російських наступальних операцій в цьому районі.

Крім того, відомо, що українські військові пішли в успішну контратаку в Харківській області. Наші захисники змогли не тільки відбити зайняті раніше окупантами позиції, але ще й поповнили обмінний фонд, взявши в полон багато росіян.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader