Ванат у вогні: Динамо знищує Оболонь у столичному дербі
Ванат у вогні: Динамо знищує Оболонь у столичному дербі

Ванат у вогні: Динамо знищує Оболонь у столичному дербі

Оболонь – Динамо 1:5

Голи: Михавко, 52 (ГВВ) – Шапаренко, 11, Ванат, 21 (П), 29, Караваєв, 49, Бражко, 73

Підопічні Олександра Шовковського у новому сезоні УПЛ впевнено лідирують у турнірній таблиці без жодної поразки. Натомість Оболонь займає передостаннє місце та бореться за виживання, повідомляє 24 канал.

Без шансів для Оболоні

Оболонь з перших хвилин почала пресингувати гостей, але вже на 6-й хвилині матчу Владислав Ванат міг відзначатись голом. Однак, голкіпер "пивоварів" Назарій Федорівський перевів м'яч на кутовий.

Перший забитий м'яч не змусив довго чекати себе. На 11-й хвилині матчу Микола Шапаренко після відскоку від Приймака влучно пробив з кута воротарської площини та вивів "біло-синіх" вперед.

Підопічні Шовковського згодом взяли м'яч під свій контроль та диктували свої правила гри. На 20-й хвилині першого тайму Владислав Ванат заробив пенальті.

Нападник Динамо впевнено реалізував 11-метровий та подвоїв перевагу своєї команди. Після цього голу гравці Оболонь зовсім розгубились та за менше, ніж 10 хвилин Владислав Ванат оформив дубль влучним ударом повз голкіпера.

До першого тайму арбітр додав всього 3 хвилини. На перерву команди пішли за рахунку 0:3 на користь Динамо.

Вже на початку другої половини гри команди обмінялися голами. Спочатку ефектним ударом Олександр Караваєв на 49-й хвилині забив 4-й гол "біло-синіх" у грі, але за 3 хвилини Тарас Михавко зрізав м'яч у власні ворота – 1:4.

На 73-й хвилині матчу Володимир Бражко у своєму стилі влучно пробив з-за меж карного майданчика відзначився забитим м'ячем. Перевага Динамо знову збільшилась, рахунок став – 1:5.

У підсумку гра завершилась впевнеою перемогою підопічних Шовковського з рахунком 1:5. "Біло-сині" здобувають важливі 3 очки перед дербі із Шахтарем, а Оболонь залишається внизу турнірної таблиці.

Теги за темою
футбол Динамо
Джерело матеріала
loader