Таємниця трансферу Луніна в Атлетіко розкрита: що пішло не так
Таємниця трансферу Луніна в Атлетіко розкрита: що пішло не так

Таємниця трансферу Луніна в Атлетіко розкрита: що пішло не так

За інформацією іспанського видання El Gol Digital, 25-річний голкіпер "вершкових" мав покинути команду вільним агентом влітку 2025 року. Фаворитом у боротьбі за воротаря "бланкос" був інший столичний клуб – Атлетіко Мадрид.

Лунін мав замінити Облака

Словенський голкіпер протягом 10 років захищає ворота "матрацників" та грає на досить топовому рівні. Однак, його час у столичному колективі також підходить до кінця.

Вже цього літа Яна Облака пов'язували з чемпіонатом Саудівської Аравії, про те він вирішив продовжити виступати у футболі "червоно-білих". Зазначимо, що контракт словенця з "кольчонерос" діє до літа 2028 року.

Все одно Атлетіко вже почав шукати заміну Яну Облаку, а на тлі чудового сезону та завершення контракту Андрія Луніна у 2025 році, українець став фаворитом на зміну голкіперу "матрацників".

Не дивлячись на складну ситуацію Луніна в Реалі, який залишається дублером Тібо Куртуа, український голкіпер продовжив контракт до 2030 року. Питання з трансфером Андрія в Атлетіко ускладнилось.

Цікаво. За підсумками минулого сезону Андрія Луніна номінували на звання найкращого голкіпера 2024 року. Церемонія нагородження відбудеться 28 жовтня під час вручення "Золотого м'яча".

Для "Королівського клубу" важливо, щоб Лунін не потрапив у руки їх запеклого суперника в Іспанії. Тому продовження угоди з 25-річним голкіпером майже унеможливило його перехід в Атлетіко.

Звичайно, якщо ситуація Андрія в Реалі не покращиться, а Куртуа буде показувати якісну гру середньостроковій перспективі, Лунін буде змушений покинути "галактікос". Однак, його нова команда скоріш за все буде вже не Атлетіко.

Про те, українського голкіпера може прийняти низка інших топових європейських клубів. Адже Лунін довів, що є одним з найкращих воротарів сучасності та може впевнено виступати у командах, які претендують на перемогу в Лізі чемпіонів.

Теги за темою
футбол Реал
Джерело матеріала
loader