Таємний син Алсу з'явився на публіці
Таємний син Алсу з'явився на публіці

Таємний син Алсу з'явився на публіці

Співачка Алсу дала два сольні концерти в Москві, де показала свого сина.

Популярна російська співачка Алсу, яка мовчить про те, що Росія напала на Україну, нарешті зважилася показати свого таємного сина.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, Алсу вперше показала громадськості свого 8-річного сина Рафаеля, якого вона народила від тепер уже колишнього чоловіка Яна Абрамова.

"Сьогодні я співаю для тебе", - звернулася до спадкоємця Алсу.

Алсу, яка влаштувала сольний концерти в Москві після довгої перерви на сімейне життя, не змогли пропустити батьки зірки. Співачка найбільше переживала за те, що скаже мама. "Уперше за 25 років не почула від мами критики", - зізналася Алсу на своєму концерті в Будинку музики. "Дякую батькам за життя, за красиве життя. Дякую за можливості та віру в мене", - відреагувала артистка.

Хто така Алсу

Алсу Абрамова - російська співачка, телеведуча, актриса. Відома мононімно як Алсу. За даними Вікіпедії, вона заслужена артистка РФ, народна артистка Республіки Татарстан, народна артистка Республіки Башкортостан. Артист ЮНЕСКО в ім'я миру, але продовжує мовчати про напад Росії на Україну.

Новини шоу-бізнесу в Україні та світі:

Раніше росЗМІ написали, щоартистка вже знайшла собі нового коханого, з яким будує стосунки, тому Абрамов переживає, що коханцю дружини дістанеться статок після розлучення. "Подружжя давно не живе разом. У Алсу вже нове кохання", - заявило джерело.

Раніше також пропагандистські ЗМІ підловили співачку Алсу і спробували дізнатися у неї подробиці її особистого життя. Зокрема, їх цікавили подробиці розлучення з її поки ще чоловіком Яном Абрамовим.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader