Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби
Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби

Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби

Хрустка та золотиста скоринка – одна з головних принад смаженої риби. І потрібно знати лише один секрет, щоб точно скористатися цим ефектом, розповідає Ukr.Media.

У чому секрет

Як ви вже здогадались, секрет у правильній паніровці. Насамперед рекомендується використовувати кукурудзяне борошно. Воно менше задимляє та надає рибі рум'яної скоринки.

Скоринка золота й хрустка: якою хитрістю користуються шефкухарі при смаженні риби - Фото 1

Апетитно та естетично / Фото Pixabay

Окрім того, шефкухарі додають до панірування цукор. Він надає скоринці легких карамельних ноток та сприяє її швидкому утворенню. Водночас смак риби стає насиченим та вишуканим.

Які продукти не можна зберігатиу пластику: зверніть увагу на свій холодильник.

Джерело матеріала
loader