«Ми всі ридали»: актор серіалу «Дивні дива» розповів про драматичний фінал п’ятого сезону
«Ми всі ридали»: актор серіалу «Дивні дива» розповів про драматичний фінал п’ятого сезону

«Ми всі ридали»: актор серіалу «Дивні дива» розповів про драматичний фінал п’ятого сезону

Девід Гарбор, який грає Джима Хоппера в серіалі «Дивні дива» / Stranger Things, розповів про майбутній п’ятий сезон і те, як акторський склад відреагував на фінальний епізод.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Ми всі ридали»: актор серіалу «Дивні дива» розповів про драматичний фінал п’ятого сезону - Фото 1

«Наприкінці епізоду — коли ми його читали — то всі ридали. Останні 20 хвилин лунав нестримний плач. Ноа Шнапп був моїм улюбленцем », — заявив Гарбор в подкасті Happy Sad Confused (через Deadline).

Гарбор додав, що, може критично ставитися до шоу, оскільки сам перебуває серед акторського складу, утім останній епізод, на його думку, це безперечно кращий момент «Дивних див».

«Вони посадили літак, і це найкращий епізод, який вони коли-небудь робили», — сказав актор, натякаючи на масштабність серії.

Разом з тим Гарбор зазначає, що емоції в акторів викликала не лише драматичність епізоду, а й сум за тим, з чим доведеться розпрощатись.

«Це було їхнє дитинство. Вони починали зніматись в серіалі, коли їм було по 11-12 років. Минуло 10 років і ми бачимо цю ідею — вона надзвичайно красива. Чудовий епізод і чудовий сезон. Вам точно сподобається».

Нагадаємо, що раніше редактор серіалу «Дивні дива» розказав, що одним із головних завдань у п’ятому й останньому сезоні для творців було «не повторення помилок “Гри престолів”», а також анонсував більший масштаб, аніж у попередніх сезонах.

Серіал «Дивні дива», натхненний творами Стівена Кінга, почав транслюватися на Netflix у 2016 році — і з того часу шоу залишається одним із найпопулярніших на платформі. Четвертий сезон Stranger Things вийшов двома частинами у травні та липні 2022 року, встановивши рекорд — за перші 28 днів глядачі провели за серіалом понад мільярд годин (якщо точніше, 1,35 млрд годин). П’ятий сезон дебютує на Netflix у 2025 році.

Джерело матеріала
loader