Хор імені Верьовки підготував концертну програму за участю Yarmak та Jerry Heil
Хор імені Верьовки підготував концертну програму за участю Yarmak та Jerry Heil

Хор імені Верьовки підготував концертну програму за участю Yarmak та Jerry Heil

Національний український народний хор імені Григорія Верьовки спільно з реп-виконавцем та військовослужбовцем Yarmak та учасницею «Євробачення-2024» Jerry Heil представить концертну програму 27 жовтня у Національному палаці мистецтв «Україна».

Про це повідомляє Укрінформ.

«Зараз, під час жорстокої війни, це дуже важливо, адже такі події дарують людям надію і світло, а також репрезентують українську культуру, що дає можливість ще більше пишатися своїм українським походженням та своєю країною, ще більше цінувати це», - зазначають організатори концерту Clever Production.

Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки заснований 11 вересня 1943 року в Харкові і вже понад 80 років поспіль знайомить світ з українським музичним спадком та культурою.

«Події за участю хору імені Верьовки - це завжди більше, ніж просто музичневиконання, це - підтримка української культури, яка, попри всі історичні виклики, продовжує квітнути. У кожній пісні відчувається сила нашого народу, його біль і радість, надія та незламність. Ці голоси, що лунають через покоління, не лише зберігають наші традиції, а й нагадують, що культура - це основа національної ідентичності», - зазначили організатори.

Як повідомлялося, Національний балет України разом із фольклорним колективом «Шумка» здійснює гастрольний тур містами східного узбережжя США у межах благодійної акції Nadiya Ukraine.

Фото veryovka.com

Теги за темою
музика Євробачення
Джерело матеріала
loader
loader