Глава МЗС Франції висловився за негайний вступ України до НАТО
Глава МЗС Франції висловився за негайний вступ України до НАТО

Глава МЗС Франції висловився за негайний вступ України до НАТО

За словами Жан-Ноеля Барро, якщо виявиться правдою те, що КНДР відправляє свої війська в Україну, це покаже, що в Росії виникли складнощі з продовженням війни.

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро заявив, що керівництво країни відкрите до ідеї негайного запрошення України в НАТО. Про це пише Reuters.

Водночас повідомляється, що дискусії з цього питання із союзниками будуть продовжені.

"Що стосується запрошення України вступити до НАТО, ми відкриті до цього, ми ведемо ці обговорення з нашими партнерами", — сказав Жан-Ноель Барро на спільній пресконференції з українським міністром закордонних справ Андрієм Сибігою.

Барро також уточнив, що якщо виявиться правдою, що Північна Корея відправляє війська для підтримки Росії в Україну, це стане серйозною ескалацією і покаже, що у Росії виникли труднощі з продовженням війни.

Нагадаємо, що розвідка Південної Кореї напередодні, 18 жовтня, повідомила, щопівнічнокорейським спецпризначенцям у російській армії видали посвідчення мешканців Бурятії та Якутії. Також було опубліковано маршрути кораблів, на яких громадян КНДР переправили в російські порти.

Також повідомлялося, що, за даними The Wall Street Journal, уЗС РФ усунули свої вразливості та тепер можуть захопити стратегічне місто.

Джерело матеріала
loader
loader