Джіджі Хадід та Бредлі Купера помітили на рідкісному побаченні
Джіджі Хадід та Бредлі Купера помітили на рідкісному побаченні

Джіджі Хадід та Бредлі Купера помітили на рідкісному побаченні

Пара зустрічається близько року. Вони виховують дітей від попередніх союзів.

29-річну американську модель Джіджі Хадід та 49-річного актора Бредлі Купера помітили на рідкісному побаченні. Про це пише Daily Mail.

Зірка подіумів палестинського походження і голлівудський актор вийшли разом у Нью-Йорку, через два дні після того, як Джіджі взяла участь у показі Victoria's Secret Fashion Show 2024.

Хадід одягла чорні штани та світле худі на блискавці з сірими графічними принтами. До образу вона додала чорні балетки та темні сонцезахисні окуляри.

Тим часом Купер вийшов у світ у темних штанах, чорному світшоті та сірих кросівках Jordan. До образу актор фільму "Маестро" додав сонцезахисні окуляри та рюкзак. Зокрема, Бредлі ніс у руках бейсболку.

Це сталося після того, як американська супермодель зробила перший публічний коментар про свого коханого.

"Сьогодні ввечері він дивиться з дому. Він виконує обов’язки тата, але дуже підтримує. І до мене приходять друзі, так багато друзів", — сказала Джіджі.

Бредлі Купер та Джіджі Хадід

Зіркова пара зустрічається близько року. Вони виховують дітей від попередніх союзів. У Джіджі підростає донька Хай від співака Зейна Маліка. Тим часом Бредлі Купер став батьком під час стосунків з моделлю Іриною Шейк. Вона народила актору доньку Лею.

Нагадаємо, Бредлі Купера помітили на прогулянці з донькою.

Також Фокус писав про новий рівень стосунків Джіджі Хадід та Бредлі Купера.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader