"Дайте йому грошей": росіяни атакували Максима Галкіна - що сталося
"Дайте йому грошей": росіяни атакували Максима Галкіна - що сталося

"Дайте йому грошей": росіяни атакували Максима Галкіна - що сталося

Росіяни вирішили висловити свій негатив Максиму Галкіну.

Коротко:

Російський ведучий і комік Максим Галкін, який не боїться публічно засуджувати терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхав із сім'єю з країни-окупанта, викликав бурю емоцій у росіян.

Вся справа в тому, що Галкін опублікував нове відео на своїй сторінці в соцмережах англійською мовою. Комік закликав фанатів купувати квитки на його концерти в США.

Росіяни ж побачили у відео тільки зачіску Галкіна і, на їхню думку, вона дуже неохайна і навіть порадили йому сходити в салон. Звісно, жителі країни-терориста не упустили можливість написати безліч образливих коментарів.

"Дайте йому грошей на перукаря. Видно ж, що економить людина";

"Заганяла Алла по гастролях, постарів, змарнів, нічого від колишнього лиску не залишилося";

"І правильно. Російським ти давно не цікавий", - написали росіяни.

Максим Галкін
Максим Галкін / інфографіка: Главред

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Максим Галкін не втрачає надії, що в РФ його виключать зі списку іноагентів і хоче знову оскаржити свій статус у країні-окупанті. Гуморист оскаржив у Верховному суді статус іноземного агента.

А також Максим Галкін виступив на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Галкін ще раз показав своє ставлення до українців, виконавши пісню "Смерека". У мережі з'явилося відео виступу артиста і варто зазначити, що Галкін уже не вперше на концертах виконує пісні українською мовою.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader