Більше павутини вдома не буде: 3 найкращі способи, як відлякати павуків
Більше павутини вдома не буде: 3 найкращі способи, як відлякати павуків

Більше павутини вдома не буде: 3 найкращі способи, як відлякати павуків

Три прості продукти і засоби не лише відженуть павуків, а й наповнять оселю свіжими і приємними ароматами.

Якщо вдома завелися павуки, таке "сусідство" може стати справжньою проблемою. У такому разі актуальним стає питання, чого найбільше бояться павуки і як відлякати павуків простими способами, щоб вони більше не поверталися.

Щоб позбутися таких непроханих гостей, можна скористатися трьома простими продуктами і засобами, яких вони бояться. Такі засоби не лише відлякають цих непроханих гостей, а й наповнять оселю свіжими і приємними ароматами. Дієвими порадами поділився експерт з нерухомості Ерік Брамлетт, повідомляє The Mirror.

"Павуки дуже чутливі до сильних запахів, тому використання ваших улюблених трав’яних або цитрусових ароматів у вашому домі допоможе відігнати їх. До того ж у вашому домі буде пахнути приємно та свіжо", – зазначив експерт.

Він описав три способи, якими можна відігнати павуків.

1. Свіжа зелень

Можна розмістити навколо будинку свіжі трави, такі як базилік, розмарин і м’яту – сильний запах цих трав відлякуватиме павуків. Якщо є можливість, можна посадити такі трави навколо будинку – тоді їх можна буде використовувати не лише для відлякування павуків, а й для вживання в їжу.

2. Ефірні масла

Потрібно змішати ефірні олії м’яти, евкаліпта або лаванди з водою і залишити сліди їх запаху в місцях, де часто з’являються павуки, наприклад, на вікнах та дверях. Можна змочити ватяні кульки в розчині або скористатися розпилювачем.

3. Цитрусові аромати

Павуки ненавидять цитрусові, тому миючі засоби з ароматом лимона допоможуть відлякати їх. Підтримання чистоти вдома також відлякає їх. Варто регулярно витирати пил і пилососити під меблями та позаду кухонної техніки, щоб усунути будь-яку павутину та яйця павуків.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader