Бронювання від мобілізації: Зеленський повідомив важливі критерії
Бронювання від мобілізації: Зеленський повідомив важливі критерії

Бронювання від мобілізації: Зеленський повідомив важливі критерії

доповнюється

В Україні наразі не розробили справедливу модель економічного бронюваннявід мобілізації. Критерієм для цього не може бути професія.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в ефірі телемарафону.

Глава держави наголосив, що економічне бронювання повинно має бути справедливим. Знайти єдине справедливе рішення - це завдання Мінекономіки та прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Ті моделі, які вони показували мені, вони не зовсім справедливі. Тут складно обирати одну професію, не обирати іншу. Інші мають бути критерії. Критерієм має бути не професія", - додав Зеленський.

Втім, за словами президента, в Україні вже визначили перелік професій, від яких залежить робота критичної інфраструктури та без яких не може вижити військо. Натомість інші професії - складне питання,  нелегко знайти для цього баланс.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: УКРАЇНСЬКА ЯДЕРНА ЗБРОЯ І ЗАКІНЧЕННЯ ГАРЯЧОЇ ФАЗИ ВІЙНИ! ІНТЕРВ’Ю ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО

"Військові побоюються, що буде недостатньо сил. Бізнес ставиться інакше... Тому мені здається, тут поки що балансу немає - не можна просто шашкою махати", - додав Зеленський. 

  • Призупинення бронювання в Україні: експерти вказали, яку загрозу становить
  • Зниження мобілізаційного віку в Україні: Зеленський зробив заяву
  • Чи доведеться Україні переглядати мобілізаційний вік: відповідь експерта
Джерело матеріала
loader
loader