Володимир Зеленський розповів, на чому тримається під час війни: Не ходжу до психолога
Володимир Зеленський розповів, на чому тримається під час війни: Не ходжу до психолога

Володимир Зеленський розповів, на чому тримається під час війни: Не ходжу до психолога

Попри складний графік глави держави та війну в країні, президент Володимир Зеленський до психолога по допомогу не звертався. Підтримку він отримує у своїй сім'ї та людях. Про це він розповів в ефірі телемарафону.

– Не ходжу до психолога. У багатьох людей сьогодні своя роль – важлива і достеменно не проста. Я вважаю, що адекватним, порядним людям, під час війни погано... Набагато гірше, ніж під час миру. Але це наш обов'язок, і ми його виконуємо. Тримаємося, але мені здається, просто на людських стосунках. Я на цьому тримаюся, чесно... Є діти, є дружина, Слава Богу, живі батьки, - поспілкувалися, побачили один одного, про щось добре поговорили... На цій підтримці... Я не часто буваю на вулиці, але якщо з тобою просто хтось привітався – вже непогано, – зазначив Зеленський.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо побоювання українців, що США можуть змінити свою підтримку України після виборів, глава держави заговорив про "план Б". За його словами, світові лідери обговорювали питання щодо планів на випадок, якщо Америка змінить свою політику. Як зазначив президент, європейські колеги дали "сигнал", що продовжуватиме надавати допомогу нашій країні.

- Чи не втомиться Захід допомагати? Ми не дамо їм стомитися. Ми просто не маємо цього права. Це наш обов'язок. Щодо виборів у США, наприклад, багато лідерів європейських країн сказали: "Ми повинні розраховувати на план Б. Якщо, наприклад, Америка змінить свою політику - ми повинні розраховувати, що ми маємо весь цей "вантаж" взяти на себе". Мені здається, це був дуже правильний сигнал. Дай Боже, щоб люди відповідали за свої слова вчинками, - наголосив глава держави.

  • 18 жовтня Володимир Зеленський заявив, що міжнародні партнери зацікавлені у використанні наданої ними зброї, їм подобається досвід України.
  • 18 жовтня президент Зеленський повідомив, що найближчим часом американська сторона може озвучити свої висновки щодо Плану перемоги, представленого Україною. До Києва приїде команда Білого дому.
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader