«Володар перснів» отримає два нових фільми, «Полювання на Ґолума» не буде подвійним, — сценаристка
«Володар перснів» отримає два нових фільми, «Полювання на Ґолума» не буде подвійним, — сценаристка

«Володар перснів» отримає два нових фільми, «Полювання на Ґолума» не буде подвійним, — сценаристка

Філіппа Боєнс розповіла нові деталі та розвіяла непорозуміння щодо продовження кінофраншизи «Володар перснів»

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! «Володар перснів» отримає два нових фільми, «Полювання на Ґолума» не буде подвійним, — сценаристка - Фото 1

Раніше виконавець ролі Ґендальфа Ієн Мак-Келлен казав, що майбутній фільм Енді Серкіса «Володар перснів: Полювання на Ґолума» отримає дві частини. Виявляється, актор помилився. Він мав на увазі, що ще один новий «Володар перснів» знаходиться у роботі.

Сценаристка Філіппа Боєнс каже, що працює над обома стрічками, і що вони точно матимуть персонажів з оригінальної трилогії:

«Я можу вам точно сказати, що [«Полювання на Ґоллума»] це не два фільми! Це було справжнє непорозуміння, яке сталося через те, що ми почали концептуально працювати над двома різними «живими» фільмами. Перший — «Полювання на Ґоллума», другий ще належить підтвердити».

Щодо помилки Мак-Келлена сценаристка додає:

«Ми граємо з кількома ідеями, але більшість із них включає Гендальфа. Тож Гендальф потенційно повернеться у двох фільмах».

Боєнс дещо розповіла про фільм Енді Серкіса:

«Це досить насичена історія, яка розгортається після святкування дня народження Більбо та перед Копальнями Морії. Це особлива частина неймовірної нерозказаної історії, яку розповідають через перспективу цієї неймовірної істоти».

Не оминула Філіппа Боєнс й аніме «Володар перснів» — їх також заплановано два:

«У нас є абсолютний удар щодо другого фільму [окрім «Війни Рогіримів»], який був би просто неймовірним як аніме. Але давайте подивимося, чи є до цього апетит».

Також нещодавно стало відомо, що Енді Серкіс планує ще один, зовсім інший проєкт. Фільм буде створений за допомогою і про ШІ. До речі, за словами Серкіса, омолоджувати персонажів «Володаря перснів» також будуть за допомогою ШІ.

Джерело: Empire

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader
loader