У Львові відкрили виставку скульптури та графіки «Захисна оболонка»
У Львові відкрили виставку скульптури та графіки «Захисна оболонка»

У Львові відкрили виставку скульптури та графіки «Захисна оболонка»

У Львові в артцентрі "Я Галерея Пентхаус" відкрилася спільна виставка скульптора Олексія Абрамова і графіка Ярослава Герасименка "Захисна оболонка".

Подія відбувається в межах Львівського тижня скульптури, повідомили Укрінформу організатори.

"В рамках Львівського тижня скульптури 2024 в "Я Галерея Пентхаус" відкриваємо спільний проєкт “Захисна оболонка” скульптора Олексія Абрамова і графіка Ярослава Герасименка. Апокаліптичні мотиви, пошук захищеної форми, розвиток високого ремесла та пієтет перед старими майстрами - це те, що об’єднує цих авторів", - зазначається в пресрелізі.

У Львові відкрили виставку скульптури та графіки «Захисна оболонка» - Фото 1 У Львові відкрили виставку скульптури та графіки «Захисна оболонка» / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

Організатори зауважують, що поєднання скульптури Олексія Абрамова, яка в особливій формі виражає внутрішній психологічний стан людини, та декадентної графіки Ярослава Герасименко відтворюють форму, що розповідає про стан вразливості чи спробу стійкості.

Куратором проєкту є мистецтвознавець Павло Гудімов, партнерами - Львівська обласна військова адміністрація, Львівська міська рада, артцентр Я Галерея, Сучасний музей мистецтва.

Виставку можна відвідати до 19 січня 2025 р.

Як повідомляв Укрінформ, у Києво-Печерській Лаврівідкрили виставку «Скорботний шлях Бахмута».

Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader