ПриватБанк подвоїть вигоду від "Національного кешбеку"
ПриватБанк подвоїть вигоду від "Національного кешбеку"

ПриватБанк подвоїть вигоду від "Національного кешбеку"

ПриватБанк пообіцяв клієнтам подвоїти вигоду від "Національного кешбеку". Для цього необхідно активувати відповідний пункт у програмі лояльності "Привіт" у Приват24, йдеться на facebook-сторінці фінустанови.

Українці, які відкриють у ПриватБанку картку для виплати Національного кешбеку, зможуть отримати додатковий кешбек у розмірі 10%.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Перевірте, чи обрали ви в Дії цифрову картку Mastercard Кешбек "Зроблено в Україні" від ПриватБанку для зарахування кешбека. Адже для власників карток діє додатковий кешбек 10% в програмі лояльності "Привіт" у Приват24", - повідомили у банку.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Зазначається, що додаткові 10% кешбеку нараховуватимуться на суму, витрачену з накопиченого Національного кешбеку, який нараховується за купівлю товарів українського виробництва.

"Він нараховуватиметься на суму оплат цією карткою за комуналку, квитки на транспорт, медичні послуги, мобільний зв’язок тощо", - уточнили у "Приваті".

Українців попередили, що скористатися подвійним кешбеком можна до 31 жовтня 2024 року включно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк повертатиме гроші за оплати карткою в інтернет-магазинах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українські карти за кордоном: скільки коштує зняти готівку та як не втратити всі гроші.

Теги за темою
ПриватБанк
Джерело матеріала
loader