Польський лікар Петр Ковальський разом зі страховою компанією
 “Oral Dent de” допомогли вилікувати безкоштовно зуби більше 5000 українців по усій Європі
Польський лікар Петр Ковальський разом зі страховою компанією
 “Oral Dent de” допомогли вилікувати безкоштовно зуби більше 5000 українців по усій Європі

Польський лікар Петр Ковальський разом зі страховою компанією
 “Oral Dent de” допомогли вилікувати безкоштовно зуби більше 5000 українців по усій Європі

Здорова і красива посмішка потребує не лише регулярних стоматологічних оглядів, а й лікування, протезування та імплантації. Та найголовніше, щоб усі ці маніпуляції були якісними та безпечними.

Стоматологія є найбільш розвиненим напрямком медицини в Німеччині. Послуги надаються згідно кращих стандартів якості, з високим рівнем сервісу та максимумом уваги до кожного пацієнта.

Зважаючи на те, що з лютого 2022 року багато українців перебувають у Німеччині, потреба в стоматологічних послугах лише зростає, проте отримати страховку та розібратися в її варіантах складно для самих німців, що вже казати про інших! І найкращим рішенням ситуації стає співпраця з консалтинговою компанією “Oral Dent de” . 

Компанія надає експертів, які знають рідну мову клієнтів й допоможуть знайти правильний тариф. Все це – безкоштовно, адже ми впевнені, що важливість доступу до стоматологічної допомоги дуже важлива.

Консалтингова компанія допомагає пацієнтам, які мають проблеми з різних напрямків стоматології, знайти варіант страховки, який би покрив витрати на лікування зубів будь-якої складності. 

Сучасні методики лікування

Передове обладнання, методи лікування і діагностики – гарантія тривалого і надійного результату, й скористатися ними можна навіть без німецького громадянства – головне правильно підібрати медичну страховку – саме з цим і допомагає консалтингова компанія.

Страховка може покривати найрізноманітніші витрати:

  • Терапія – лікування карієсу і зубних каналів, ремінералізація, відбілювання та професійне чищення.
  • Ортодонтія – корекція прикусу за допомогою брекет-систем, елайнерів та їх обслуговування.
  • Протезування – імпланти, мости, коронки будь-якої складності за індивідуальними параметрами. 

Також в Німеччині пропонується безін’єкційне знеболення, а лазерна діагностика дозволяє виявити найменші каріозні плями, що дозволить почати лікування ще на ранніх стадіях.

Як бути українцям з мовним бар’єром в чужій країні?

Фахівці консалтингової компанії  допоможуть підібрати лікарів, які розмовляють доступною для клієнта мовою, що значно полегшить комунікацію між стоматологом і пацієнтом. 

Досвід лікаря 

Лікар Петр Ковальський працює з українцями в Німеччині вже 15 років, надаючи допомогу пацієнтам різного віку – родинам з дітьми, людям, які потребують термінового лікування зубів, а також допомагає літнім людям з протезуванням при втраті зубів. За 15 років він отримав понад 50 міжнародних нагород та активно взаємодіє з благочинними організаціями разом з компанією “Oral Dent de”.

Перебуваючи у Німеччині, ви та ваша родина маєте можливість отримати якісні стоматологічні послуги в максимально комфортних умовах, повністю безкоштовно або з незначною доплатою. Пан Петр Ковальський і компанія Oral Dent de створили різні програми для українців, які покриють до 80% витрат, тож підтримуйте  здоров’я зубів з максимальною вигодою! 

Перейти на сайт компанії: https://oral-dent.de/?l=ua

Джерело матеріала
loader