Новий фільм «Людина-павук» — Том Голланд з Зендаєю стрибали вітальнею, коли читали захопливий сценарій
Новий фільм «Людина-павук» — Том Голланд з Зендаєю стрибали вітальнею, коли читали захопливий сценарій

Новий фільм «Людина-павук» — Том Голланд з Зендаєю стрибали вітальнею, коли читали захопливий сценарій

Том Голланд розповів, що вже прочитав попередній варіант сценарію його четвертого фільму «Людина-павук». Місцями він дуже захопливий, але «потребує доопрацювання».

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Новий фільм «Людина-павук» — Том Голланд з Зендаєю стрибали вітальнею, коли читали захопливий сценарій - Фото 1

Під час інтерв’ю у Rich Roll Podcast, Холанд сказав, що нещодавно прочитав чернетку сценарію нового фільму «Людина-павук»: «він потребує роботи, але сценаристи роблять чудову роботу». Раніше стало відомо, що режисер фільму «Шан-Чі» Дестін Деніел Креттон веде переговори щодо фільмування продовження, після того, як перейняв франшизу у від режисера останньої трилогії Джона Воттса.

«Одна з речей полягає в тому, що для Marvel ваш фільм — це маленький гвинтик у великій машині. Ця машина має працювати. Ви повинні переконатися, що можете вписатися в цей графік у потрібний час, щоб отримати користь від картини. Це один із викликів, з якими ми стикаємося. Час, за який нам потрібно це зробити, є важким завданням, але безперечно досяжним з людьми, які над цим працюють зараз», — сказав Голланд про створення нового фільму.

Голланд зіграв Дюдину-павука Пітера Паркера в трьох фільмах режисера Джона Воттса: «Людина-павук: Повернення додому» (2017), «Людина-павук: Далеко від дому» (2019) і «Людина-павук: Додому шляху нема» (2021). Він також з’являвся у цій ролі в таких блокбастерах Marvel, як «Месники: Фінал». Зендая грає роль дівчини персонажа у кіновсесвіті Marvel.

«У нас є креатив, у нас є подача та чернетка, що чудово. Це потребує роботи, але сценаристи роблять чудову роботу. Я прочитав це три тижні тому, і воно справді запалило в мені вогонь. Ми з Зендаєю сіли та прочитали його разом, і іноді ми підстрибували у вітальні, ніби це справжній фільм, гідний поваги фанатів».

Наприкінці «Додому шляху нема» Доктор Стрендж у виконанні Бенедикта Камбербетча змусив весь світ забути, хто такий Пітер Паркер, а також двох його найближчих друзів, MJ і Неда (Джейкоб Баталон). майбутній фільм почнеться з цього місця.

У лютому 2023 року президент Marvel Studios Кевін Файгі підтвердив четвертий фільм Голланда про «Людину-павука»:

«Все, що я скажу, це те, що у нас є історія. У нас є великі ідеї щодо цього, і наші сценаристи зараз лише наводять перо на папір».

Розробка сценарію була призупинена через страйк WGA пізніше того ж року. У листопаді минулого року Голланд сказав, що він повернеться як Пітер Паркер / Людина-павук лише в четвертому фільмі, якщо команда зможе віддати належне персонажу.

Джерело: Variety

Джерело матеріала
loader