Найкраще з Xbox Partner Preview: Subnautica 2, піратська Yakuza, горор від Bloober Team і багато іншого
Найкраще з Xbox Partner Preview: Subnautica 2, піратська Yakuza, горор від Bloober Team і багато іншого

Найкраще з Xbox Partner Preview: Subnautica 2, піратська Yakuza, горор від Bloober Team і багато іншого

У четвер Microsoft представила низку трейлерів ігор від студій-партнерів у своєму стрімі, включно з першими показами давно анонсованих проєктів. Ось найкраще, що ми побачили на жовтневому Xbox Partner Preview.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Найкраще з Xbox Partner Preview: Subnautica 2, піратська Yakuza, горор від Bloober Team і багато іншого - Фото 1

Alan Wake 2 DLC: The Lake House

Друге (і, здається, останнє) DLC для Alan Wake 2 отримало новий трейлер. Якщо перший, показаний на Gamescom, був лише тизером, то тепер ми бачимо геймплей доповнення, який підтверджує, що агент Федерального бюро контролю з основної гри, Кіран Естевез, буде ігровим персонажем у цьому DLC.

Subnautica 2

Трейлер довгоочікуваної Subnautica 2 показує яскраві, чарівні коралові рифи на мілководді поряд з тим, які монструозні істоти чекають на дайверів глибше у водах. Subnautica 2 вийде в ранній доступ у 2025 році на Xbox Series X та S, а також ПК.

Blindfire

Неон-панк шутер Blindfire від британської студії Double Eleven отримав трейлер-анонс, що показує атмосферу гри. Усе зводиться до керування світлом: попри початок раунду в темряві, термосканування, вибухи, прожектори та чорне світло підказують гравцю про противників, що бігають картою, що прикрашена як арена для лазерних боїв. Гра вже доступна в ранньому доступі на Xbox Series X та S, а також ПК.

Cronos: The New Dawn

Цей трейлер-анонс був більше про атмосферу, ніж про геймплей Cronos: The New Dawn, нової гри від польської студії Bloober Team. Моторошний трейлер зіставив шахову партію між старою жінкою та кимось у запечатаному чорному костюмі (як аквалангіст у космосі) зі сценами, де останній розбризкує деформованих гуманоїдних істот. Гра вийде у 2025 році для Xbox Series X та S, а також ПК.

Like a Dragon: Pirate Yakuza In Hawaii

Новий трейлер спін-офу Yakuza показує Горо Маджіму, тепер єдиного протагоніста, який щасливо стрибає по Гаваях і не пам’ятає про своє минуле в організованій злочинності. Трейлер також розкриває морські бої, які будуть доступні в фінальній версії гри. Дата виходу гри тепер 21 лютого 2025 року, на тиждень раніше попередньої дати, щоб не ділити день запуску з Monster Hunter: Wilds.

Wuchang: Fallen Feathers

Трейлер нової гри від 505 Games показує криваву пригодницьку гру, яка поєднує китайську історію з темним фентезі та магічними битвами. Гра вийде на Xbox Series X та S, а також ПК у 2025 році.

Animal Well

Інді-хіт Animal Well, випущений для ПК та Nintendo Switch ще в травні, тепер доступний на Xbox Series X та S.

Edens Zero

Заснована на манзі, Edens Zero — це пригодницька екшн-гра, що показує персонажів серії, які рубають і стріляють свій шлях через науково-фантастичну пригоду. Гра вийде у 2025 році для Xbox Series X та S, а також ПК.

Eternal Strands

Трейлер Eternal Strands показав яскравий, живий світ, наповнений екологічними та стихійними боями. Гравці кидатимуть об’єкти й самих себе по картах, борючись з величезними ворогами в стилі Shadow of the Colossus. Гра вийде на початку 2025 року для Xbox Series X та S, а також ПК.

Mistfall Hunter

Новий трейлер Mistfall Hunter від Bellring Games показав темну hack-and-slash пригоду зі швидким ближнім, дальнім та магічним боєм, щось на кшталт Diablo від третьої особи, з величезними босами ворогів на додачу. За даними Xbox Wire, гра є «сумішшю соулслайк бою та механіки екстракції-дії», хоча що це означає, ймовірно, стане ясніше, коли гра наблизиться до запуску. Mistfall Hunter вийде у 2025 році для Xbox Series X та S, а також ПК.

Wheel World

Хочете покататися на велосипеді в крутій атмосфері у відкритому світі з дивними секретами? Трейлер нової гри Wheel World показує гравців, які катаються на своїх кастомізованих профі-велосипедах у стилі, що нагадує Sable. Гра вийде на початку 2025 року для Xbox Series X та S, а також ПК.

Phasmophobia

Моторошна мультиплеєрна гра про полювання на привидів Phasmophobia від студії Kinetic Games, спочатку випущена у 2020 році на ПК, нарешті виходить на Xbox Series X та S — через тиждень, 29 жовтня.

The Legend of Baboo

Трейлер The Legend of Baboo показав нову пригодницьку гру, дія якої відбувається на яскравому, чарівному, але таємничому острові. Гравці беруть на себе роль молодого хлопчика та його великого, пухнастого (і, що найважливіше, їздового) собаки, досліджуючи пляжі, гори та темні таємниці острова, з геймплеєм в жанрі екшн-пригод, який нагадує класичні ігри Rare. Гра вийде на Xbox Series X та S, а також ПК у 2025 році.

FBC: Firebreak

Довгоочікувана мультиплеєрна гра у всесвіті Control від Remedy Games нарешті представлена. FBC: Firebreak ставить гравців у команди з трьох агентів проти випущеного хаосу, який Федеральне бюро контролю намагається приборкати. Вона вийде у 2025 році для Xbox Series X та S, а також ПК.

Джерело матеріала
loader