На Закарпатті хрещений батько загиблого військового обікрав його родину
На Закарпатті хрещений батько загиблого військового обікрав його родину

На Закарпатті хрещений батько загиблого військового обікрав його родину

За скоєне злочину загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поліція Закарпаття повідомила про підозру 44-річному мукачівцю, який вчинив шахрайство, ошукавши родину загиблого захисника України на понад 7,2 мільйона гривень.

 Про це повідомила поліція Закарпаття.

Згідно з інформацією слідства, зловмисник, перебуваючи у довірливих стосунках із родиною загиблого, запропонував матері військовослужбовця допомогу в оформленні документів для отримання одноразової грошової виплати від держави. Він є хрещеним батьком загиблого.

Після відкриття банківського рахунку, зловмисник переконав жінку залишити банківську картку у нього, запевнивши, що витратить нараховані кошти на облаштування місця поховання, а решту перерахує сину загиблого. Проте, повернувши картку, родина виявила, що на рахунку замість нарахованих 7 мільйонів гривень залишилося лише 350 тисяч.

Наразі, під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури триває досудове розслідування за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Зловмисник, який ошукав родину загиблого захисника, перебуває під вартою і йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Хмельниччині 19-річний чоловік створив фейкову сторінку в Інстаграм та виманив у військового майже пів мільйона гривень.

Джерело матеріала
loader
loader