Lionsgate заперечує, що режисер Чад Стагельскі перезняв фільм «Балерина»
Lionsgate заперечує, що режисер Чад Стагельскі перезняв фільм «Балерина»

Lionsgate заперечує, що режисер Чад Стагельскі перезняв фільм «Балерина»

Компанія Lionsgate заперечила інформацію про те, що режисер Чад Стагельскі замінив Лена Вайзмана на посаді режисера фільму «Балерина» та здійснив масштабні перезнімання.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Lionsgate заперечує, що режисер Чад Стагельскі перезняв фільм «Балерина» - Фото 1

За словами The Wrap, перезнімання тривали від двох до трьох місяців. Видання також повідомляло, що це призвело до затримки роботи Стагельскі над перезапуском «Горця», через що Генрі Кавілл погодився на головну роль у «Вольтроні».

Lionsgate наголошує, що Вайзман керував перезніманнями, а Стагельскі лише допомагав у створенні нових екшн-сцен для покращення фільму. Компанія додає, що Стагельскі тимчасово взяв на себе обов’язки режисера через серйозні проблеми зі здоров’ям Вайзмана та його короткочасну госпіталізацію.

Проте актор Єн Макшейн, який знімається у «Балерині», раніше підтвердив інформацію про перезнімання зі Стагельскі. Він зазначив, що фільм «просто був недостатньо хорошим» і знімальній групі довелося створити абсолютно нові сцени з іншим режисером.

Також у жовтні 2023 року видання Empire City описало фільм як «безлад» і підтвердило додаткові знімання, зазначивши, що більшу частину фільму довелося перезняти з нуля. Lionsgate не заперечувала цю інформацію.

«Балерина» — це спіноф популярної франшизи «Джон Уік», де головну роль виконує Ана де Армас. Вона втілює образ витонченої танцівниці, яка водночас є майстерною найманою вбивцею. Рушійною силою сюжету стає її жага помсти людям, відповідальним за загибель її родини.

Джерело: World of Reel

Джерело матеріала
loader
loader