Голову Куцурубської громади арештували за виправдовування агресії РФ
Голову Куцурубської громади арештували за виправдовування агресії РФ

Голову Куцурубської громади арештували за виправдовування агресії РФ

На Миколаївщині слідчі поліції повідомили про підозру голові Куцурубської сільради, яка підтримувала злочинні дії російських загарбників та виправдовувала агресію РФ. Суд взяв підозрювану під варту із можливістю внесення застави.

Про це у Телеграмі повідомляє поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

"Миколаївські слідчі поліції повідомили про підозру голові сільради-прихильниці окупантів. Серед колег та підлеглих сільська голова Куцурубської територіальної громади висловлювалась із закликами щодо виправдовування дій російських військових", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням Миколаївської облпрокуратури, суд взяв підозрювану під варту із можливістю внесення застави 242 240 грн. За скоєне їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Голову Куцурубської громади арештували за виправдовування агресії РФ - Фото 1

Злочинні дії голови Куцурубської тергромади викрили слідчі відділення поліції № 5 Миколаївського райуправління за оперативного супроводу співробітників СБУ в Миколаївській області та за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури.

Поліцейські з’ясували, що 54-річна голова сільради у спілкуванні із колегами та підлеглими героїзувала російських загарбників та вихваляла кремлівський режим. На робочому місці жінка неодноразово висловлювалась, виправдовуючи воєнні злочини окупантів і намагалась дискредитувати вище військово-політичне керівництво України.

Як повідомлялося, на Миколаївщині оголосили підозру двом шанувальникам "русского мира", серед яких була директорка мистецької школи.

Армія РФ майже щодоби обстрілює Куцурубську громаду на Миколаївщині.

Теги за темою
Суд
Джерело матеріала
loader