Чоловік Кормишкіної прокоментував її підозру — каже, що гроші від тестя
Чоловік Кормишкіної прокоментував її підозру — каже, що гроші від тестя

Чоловік Кормишкіної прокоментував її підозру — каже, що гроші від тестя

Чоловік народного депутата Ірини Кормишкіної прокоментував повідомлення їй підозри в незаконному збагаченні. У своєму фейсбуці бізнесмен, ексдепутат Миколаївської облради Юрій Кормишкін заявив, що гроші на покупку будинку біля Одеси його дружина отримала як спадок від батька.

- Мій покійний тесть, Царство йому небесне, який був дуже впливовою людиною в Миколаївській області, дійсно піклувався про свою доньку, мою дружину Ірину, і перед смертю залишив своїй дитині спадок, який вона задекларувала!!! - написав він.

Юрій Кормишкін заявив, що “інформаційний хайп” стосовно їхньої сім'ї “дещо ускладнюють роботу та життя моїй дружині, а відповідно, і мені”. Він також пообіцяв підтримувати дружину в будь-якій ситуації. 

- Свою правоту ми обов'язково відстоїмо в суді. Це принципово!!! Я нікому не дозволю безпідставно паплюжити честь моєї дружини, покривати наклепами нашу сім'ю!!! - запевнив бізнесмен.

Сама Ірина Кормишкіна заяв з приводу підозри ще не робила.

  • 17 жовтня НАБУ повідомило підозру в незаконному збагаченні на 20 млн грн народному депутату від фракції “Слуга народу” Ірині Кормишкіній. За даними слідства, парламентарка купила будинок біля Одеси, але офіційно грошей на це у неї не було.
  • У Верховну Раду вона прийшла з прізвищем Аллахвердієва, але у 2023 році парламентарка повторно вийшла заміж. Обранцем Ірини став власник групи компаній «ПАЕК» (Південна Аграрно-Експортна Компанія) Юрій Кормишкін. До квітня 2024 року він також був депутатом Миколаївської обласної ради від «Нашого краю», але добровільно склав повноваження.
Джерело матеріала
loader