Зеленський летить у Брюссель: названо ключові цілі візиту
Зеленський летить у Брюссель: названо ключові цілі візиту

Зеленський летить у Брюссель: названо ключові цілі візиту

Президент України Володимир Зеленський вже вирушив до столиці Бельгії. Там він планує представити план перемоги на засіданні Європейської ради. Про це очільник України розповів у Telegram.

«Буде спеціальне засідання Європейської ради. На рівні лідерів. Я представлю план перемоги – наш інструмент примусу Росії до миру. Всі лідери Європи почують, як треба посилити наші позиції. Нам треба завершити цю війну справедливо», – каже він.

Зеленський подякував президенту Євроради Шарлю Мішелю за запрошення для України взяти участь в засіданні Євроради.

Також президент анонсував зустрічі з президенткою Європарламенту Робертою Мецолою, головами політичних груп у Європарламенті та генеральним секретарем НАТО Марком Рютте.

«А також ми готуємося до засідання Ради Україна – НАТО на рівні міністрів оборони. Головне – більше захисту для України зараз, перед зимою», – додав український лідер.

Як відомо, Україна підготувала план перемоги у війні проти Росії. Як зазначив президент Зеленський, немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап.

До слова, одразу після представлення плану перемоги українцям Зеленський вирушив знайомити з ним європейських партнерів на саміт ЄС.

Джерело матеріала
loader