Збірна України нескоро отримає ексклюзивну форму від Adidas: в УАФ окреслили терміни
Збірна України нескоро отримає ексклюзивну форму від Adidas: в УАФ окреслили терміни

Збірна України нескоро отримає ексклюзивну форму від Adidas: в УАФ окреслили терміни

Тиждень тому УАФ представила нову форму збірної України з футболу. Наша головна команда змінила технічного спонсора з Joma на Adidas.

Поки без ексклюзиву

Втім співпраця УАФ з новим спонсором викликала чимало питань у спортивному суспільстві. Багато хто очікував від німецького бренду ексклюзивного комплекту для збірної.

Натомість поки українські гравці вдягаються у шаблонний варіант форми. Гендиректор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс розповів, коли у збірної України з'являться ексклюзивні футболки від Adidas.

Збірна України отримає ексклюзивну форму від Adidas восени 2025 року. До початку кваліфікації на ЧС-2026 точно не буде. Так швидко вони не зможуть це зробити. У партнерів Adidas є можливість лімітованим командам надати опцію створити унікальний дизайн. Щоб була своя айдентика, відсилання до різних символів, історії та ексклюзивна стилістика. Від нас не завжди все залежить,
– розповів Рябовс.

Крім того, виникло питання щодо форми для інших збірних. У жовтні молодіжні команди України продовжували грати у Joma, тоді як національна вже одяглась в Adidas.

В орбіті УАФ знаходиться більше 20-ти різних збірних. За такий короткий період нереально всі збірні переодягнути в одну форму й оформити юридично партнерство. Мова ж не лише про ігрові комплекти, а й про тренувальні, повсякденні та парадні, а також інші елементи футбольного побуту збірних. Було прийнято рішення запустити повноцінну роботу з національною командою і поступово займатися іншими,
– сказав Артемійс.

Нагадаємо, що Україна невдало стартувала у Лізі націй 2024-2025. У перших чотирьох матчах підопічні Реброва здобули всього 4 бали, тому наразі йдуть останніми у своїй групі дивізіону В. У листопаді "синьо-жовті" зіграють проти Грузії та Албанії.

Теги за темою
збірна України
Джерело матеріала
loader