У Львові поліції дозволили продавати автомобілі, покинуті на вулицях
У Львові поліції дозволили продавати автомобілі, покинуті на вулицях

У Львові поліції дозволили продавати автомобілі, покинуті на вулицях

Львівська міська рада ухвалила рішення надати поліцейським право вилучати та продавати автомобілі, що залишилися на вулицях міста. Відповідну ухвалу було схвалено на засіданні міської ради, 17 жовтня. Про це пише Zaxid.net.

Згідно з рішенням, працівники районних адміністрацій мають фіксувати покинуті автомобілі на вулицях Львова. Якщо транспортний засіб залишається одному місці протягом місяця, інформація про нього передається на розгляд профільної комісії. Після цього ЛКП «Львівелектротранс» евакуює машину та передає її на зберігання до поліції.

У ухвалі зазначено, що власнику дається шість місяців, щоб забрати евакуйоване авто, звернувшись до поліції. Якщо цього немає, поліція має право продати автомобіль, а виручені кошти перекласти спеціальний рахунок. Якщо протягом трьох років власник не заявить про відшкодування, то гроші будуть направлені до міського бюджету Львова.

Як зазначено у повідомленні, проблема покинутих автомобілів на вулицях міста існує вже кілька років. Міська рада раніше намагалася евакуювати їх на міські паркування, а районні адміністрації навіть планували позиватися до власників покинутого транспорту. Однак це не призвело до вирішення проблеми.

  • 11 квітня кореспондент Коротко писав, чи можуть забрати особистий транспорт на військові потреби.
  • 13 травня журналіст Коротко розповідав про норму в новому законі про мобілізацію щодо мобілізації автомобілів для військових потреб. Як вона діятиме і хто під неї підпадатиме - читайте у питаннях та відповідях нашої статті.
Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader