Вдова Сергія Сивохо показала, який вигляд має могила артиста в Донецьку
Вдова Сергія Сивохо показала, який вигляд має могила артиста в Донецьку

Вдова Сергія Сивохо показала, який вигляд має могила артиста в Донецьку

Популярний шоумен пішов з життя рік тому.

Сьогодні, 17 жовтня, перші роковини з дня смерті Сергія Сивохо - українського коміка, ведучого і продюсера. Артист помер у Німеччині, де проходив лікування від серйозного захворювання.

Прощання з Сивохо відбулося в Києві в Жовтневому палаці, у залі якого було виставлено урну з прахом знаменитості.

Шоумен народився і виріс у Донецьку, там же, за рішенням його матері, він знайшов свій останній притулок. Урна з прахом Сергія Сивохо похована на центральному цвинтарі, де колись спочили його батько, дідусь і дві бабусі.

Який зараз вигляд має могила відомого артиста, показала в соціальних мережах його вдова Тетяна. Також вона присвятила Сергію зворушливу промову.

"Час летить стрілою. Рік минув як тебе немає з нами, Сергію. Рік як день. Час не лікує. Добра, розумна, талановита людина! Поруч із тобою завжди було тепло і надійно. Ти був дуже різнобічним, любив грати в "Що? Де? Коли?", обожнював Лігу Сміху і був у ній до останнього. Пішов у політику заради того, щоб повернути Донецьк в Україну. Ти підтримував і допомагав усім, кому міг, навіть уже будучи тяжко хворим. Гортаю фотографії останніх двох років - тонни гуманітарки. Обладнання та ліки для госпіталів. Продукти та одяг для біженців. Наче хотів встигнути "полагодити" цей світ, поки ще билося твоє серце. Ми будемо пам'ятати тебе таким! Ти щиро вірив, що повернешся в рідний український Донбас! Тепер ти на рідній землі, спочивай з миром, моя любов!" - написала вдова Сивохо.

могила Сергея Сивохо
Сергій Сивохо помер - як виглядає могила Сергія Сивохо в Донецьку / instagram.com/ciboxo

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав, як гріється в компанії дружини Олени в одному з лондонських парків. Залізного генерала і його кохану шанувальники засипали компліментами.

Також український співак і колишній друг Потапа Позитив висловився про іноземну творчість Насті Каменських в умовах повномасштабної війни в Україні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader