У Парижі представили новий електромобіль Skywell Q
У Парижі представили новий електромобіль Skywell Q

У Парижі представили новий електромобіль Skywell Q

Китайська компанія Skywell привезла на автошоу в Парижі свою новинку – стильний електричний хетчбек Skywell Q. Новинка отримала потужний мотор і витрачає на розгін до сотні менше 4 с.

Візуально хетчбек має досить симпатичний вигляд. Його довжина складає 4297 мм, ширина – 1836 мм, а висота – 1536 мм. Автомобіль отримав великий панорамний скляний дах, оригінальну головну оптику з кількох світлодіодних модулів та контрастну вставку у нижній частині бампера з великими повітрозабірниками. Не менш цікаво виглядають бічні спідниці та задній дифузор, які своєю фактурою нагадують вуглепластик. Хетчбек Q також отримав аеродинамічні накладки на колесах для підвищення ефективності та світлодіодну задню світлотехніку з підсвіченою назвою бренду.

У Парижі представили новий електромобіль Skywell Q - Фото 1

Інтер’єр виконаний у стилістиці мінімалізму. Для водія та його супутників підготували фонове світлодіодне освітлення, яскраві помаранчеві акценти та великий 15,6-дюймовий інфо-розважальний дисплей та невеликий сенсорний екран для пасажирів на задніх сидіннях. Меломани повинні оцінити аудіосистему Metz із вісьмома динаміками.

У Парижі представили новий електромобіль Skywell Q - Фото 2

Всі моделі Skywell Q стандартно поставляються з одним електродвигуном, що приводить у рух передні колеса і має у своєму активі 150 кВт/204 к.с. Модель Skywell Q буде доступна із двома акумуляторними батареями на вибір. У топовому варіанті вона забезпечить хетчбеку запас ходу понад 300 миль (482 км) на одній зарядці. На швидкій зарядній станції постійного струму флагманської моделі потрібно всього 20 хвилин, щоб зарядити акумулятор від 10 до 80% ємності. За даними виробника, Skywell Q потрібно всього 3,9 секунди, щоб розігнатися до 100 км/год.

Придбати Skywell Q можна буде в європейських країнах, починаючи з другої половини 2025 року. Ціни стануть відомими ближче до початку продажу.

Джерело матеріала