У Черкасах ДБР затримало прокурора за підозрою в педофілії
У Черкасах ДБР затримало прокурора за підозрою в педофілії

У Черкасах ДБР затримало прокурора за підозрою в педофілії

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали працівника прокуратури, підозрюваного в педофілії. Як повідомив Офіс Генерального прокурора, слідчі викрили та задокументували «протиправну діяльності працівника однієї з обласних прокуратур за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень», передбачених ч. 2 ст. 155 (Вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 1 ст. 156 ( Розбещення неповнолітніх), ч. 3 ст. 156-1 (Домагання дитини для сексуальних цілей) КК України. 

Досудове розслідування за цим фактом було розпочато ще 7 жовтня. У результаті нього слідчі ДБР за оперативного супроводу працівників Кіберполіції затримали прокурора. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

В Офісі президента не повідомили, де пройшло затримання. Проте ввечері 16 жовтня мер Черкас Анатолій Бондаренко написав у Facebook про затримання працівника прокуратури біля 17 школи міста.

- Новини на ніч не дуже, але телефон червоний. Біля 17 школи по вулиці героїв Небесної сотні в місті Черкаси працівниками ДБР спільно з іншими правоохоронцями затриманий працівник прокуратури за підозрою в педофіліі. Справа в тому що я як батько також ходжу там зі своїми дітьми , щоб я зробив … відрізав би нахер своїми руками .. надіюся цього п.. довго на волі не побачимо, - емоційно написав Бондаренко.

Затриманий біля школи у Черкасах. Фото: facebook.com/official.bondarenko

  • 1 серпня 2023 року на Київщині правоохоронці повідомили про підозру тренеру в розбещені 11-річної дитини. Чоловік, користуючись довірою батьків, запросив дівчинку на озеро, де у воді почав торкатися її. 
  • 5 червня того ж року у Києві затримали 39-річного чоловіка, якого звинувачують в розбещенні неповнолітніх хлопців та зберіганні дитячої порнографії. 
Джерело матеріала
loader