Трендові пуховики зимового сезону 2024-2025: стильні куртки для максимального захисту від холоду
Трендові пуховики зимового сезону 2024-2025: стильні куртки для максимального захисту від холоду

Трендові пуховики зимового сезону 2024-2025: стильні куртки для максимального захисту від холоду

Які пуховики не лише модні, а ще дуже теплі й комфортні: поради експертів.

Пуховик – це незамінна річ для зимового сезону, адже він практичний, теплий і комфортний. І хто сказав, що така куртка не може бути стильною? Все зовсім навпаки. Модні експерти назвали п’ять пуховиків, які не лише захищатимуть від снігу та морозу, а й зроблять образ будь-якої жінки довершеним і приголомшливим. Розповідаємо, які моделі пуховиків будуть найактуальнішими взимку 2024-2025.  

Пуховик з об’ємним коміром

Ця модель максимально захистить від холоду і водночас зробить загальний образ жіночним. Такий стиль підкреслює практичність та функціональність зимової куртки. Коміри можуть бути з того ж матеріалу, що й сам пуховик, або з екохутра.

Повітряні пуховики

Цієї зими в моді буде ще більший об’єм, ніж минулого сезону. Імениті дизайнери представили довгі моделі курток з об’ємними кишенями, широкі куртки з коміром та пуховики-ковдри. Взимку 2024-2025 будуть у трендах як довгі, так і короткі моделі, тому кожна жінка зможе підібрати для себе ідеальний варіант.

Короткі пуховики

У тренди знову повертаються укорочені моделі курток. Якщо у вас залишилася така з минулих років, можна сміливо її витягати з шафи, ви будете мати стильний вигляд. Такий варіант куртки можна носити із джинсами чи джогерами. У трендах будуть куртки нестандартного дизайну та класичні короткі пуховки.

Дуті пуховки

Це хітова модель цього зимового сезону. Відомі дизайнери обрали вільний крій у монохромних відтінках. Особливо затребуваними серед модниць будуть об’ємні пуховики молочного, бежевого, ніжно-рожевого та блакитного кольору. Дуті куртки можуть бути як короткі, так і довгі, кожна пані зможе підібрати ідеальну модель саме для свого зросту.

Комбінація тканин

Цей тренд міцно тримався минулого сезону, тому залишається популярним і цієї зими. Пуховик змішаного типу може бути виконаний з двох чи більше видів тканини. Дизайнери надали перевагу моделям оверсайз, тому куртка буде не лише стильною, а ще зручною та теплою.

Що носити на роботу цієї осені: 5 стильних образів для бездоганного вигляду

Названо трендові штани сезону осінь-зима 2024/2025: в моді залишається класика

Приберіть негайно: стилісти назвали відтінки помади, які додають віку абсолютно всім зрілим жінкам

Джерело матеріала
loader