Трамп звинуватив Зеленського в тому, що він "допустив" початок війни
Трамп звинуватив Зеленського в тому, що він "допустив" початок війни

Трамп звинуватив Зеленського в тому, що він "допустив" початок війни

Нову скандальну заяву кандидат в президенти від Республіканської партії зробив в інтерв'ю з подкастером Патріком Бет-Девідом, повідомили в The Washington Post.

Дональд Трамп звинуватив Зеленського

Дональд Трамп також назвав Зеленського "одним із найбільших продажників, яких він коли-небудь бачив" через кількість допомоги, яку Україна отримала від США.

Хто ще в історії отримував такі гроші? Такого ніколи не було. І це не означає, що я не хочу йому допомагати, тому що я дуже співчуваю цим людям. Але він (Зеленський, – 24 Канал) не повинен був дозволити цій війні початися. Ця війна – програшна,
– заявив політик.

Зазначається, що через кілька хвилин Трамп розкритикував також президента Джо Байдена, стверджуючи, що він нібито "підбурив цю війну". Раніше Дональд Трамп неодноразово заявляв, що війна з Росією "ніколи б не сталася", якби він був президентом.

Заяву експрезидента США проаналізували також у Politico. Там написали, що Трамп демонструє все більш дружні стосунки з Путіним через війну в Україні. Зокрема під час своїх дебатів із віцепрезиденткою Камалою Гарріс минулого місяця він стверджував, що війна повинна закінчитися, але двічі не відповів прямо, чи вважає він, що Україна має перемогти.

Теги за темою
США Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader