Тарас Тополя розповів, яку державну посаду займає
Тарас Тополя розповів, яку державну посаду займає

Тарас Тополя розповів, яку державну посаду займає

Тарас Тополя пояснив, що посада, яку він займає, для нього це додаткове соціальне навантаження.

37-річний український музикант, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розсекретив, яку державну посаду займає. Подробицями своїх посадових завдань артист поділився в подкасті Аліни Шаманської "Розлучена&Розлючена".

Так, за словами Тополі посаду речника молодіжної ради при Президентові України він обійняв близько півтора року тому, коли їх вивели з бойового підрозділу.

"Я в молодіжній раді, один з моїх напрямків це молодіжне будівництво. В мене не те, що мрія, нав’язлива ідея, зробити так, щоб в Україні запрацювало законодавство щодо кооперативів, яке зараз старе, ще з 90-х років залишилось. І щоб в цьому контексті була змога молодим людям, які мають енергію, силу і бажання, об’єднуватися в кооперативи і будувати собі спільно, те, що вони хочуть. Для мене це соціальне навантаження. Це ще один напрям в який я ув’язався і ми біжимо. Я ж до того займався громадською активністю. Я постійно з "Антитілами" в якійсь двіжусі. Я зрозумів, що це може бути корисно. Це можна використовувати, щоб просувати інтереси молоді", — пояснив артист.

Він також додав, що нині в планах на 2025 рік будівництво молодіжного комплексу в місті Львів, яке планують віддати під соціальне житло для активної та ініціативної молоді. Як пояснив Тополя, планують збудувати комплекс орієнтовно на 60 квартир, які потім будуть здавати в оренду для молоді за доступними ринковими цінами, таким чином мета ставити активний молодіжний простір.

"Держава і президент, оточення президента, міністри, хтось ініціативно, прямо насправді приділяє увагу молодіжному питанню, хтось, бо це треба. Але менше з тим всі розуміють, що в часи війни, коли в країні жахлива демографічна криза, коли з країни виїжджають багато молодих людей, потрібно проблему молоді проговорювати і потрібно її вирішувати", — пояснив артист.

Він додав, що даний проєкт створений за ініціативи молодіжної ради та за підтримки і безпосереднього сприяння львівського міського голови. Реалізувати його планують за кошти донорів європейського союзу.

"Я вірю, що там буде такий інкубатор, де будуть молоді, активні люди з різних сфер. І вони матимуть змогу у міста напряму взяти в оренду, за адекватні кошти, місце для власного розвитку, старту. Це будуть невеликі квартири, в яких вони зможуть жити, планувати і реалізовувати себе. В майбутньому, я хочу, щоб така історія була в нас і щоб це відбувалося під егідою молодіжної ради. Якщо в мене будуть сили і я буду живий, я буду рухати це питання", — резюмував співак.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тарас Тополя висловився про Аллу Пугачову та Максима Галкіна.

Крім цього, Фокус писав, що лідер гурту "Антитіла" зізнався, що працює на ГУР.

Джерело матеріала
loader