Таємно шукали НЛО: стався витік про секретну програму Пентагона, — ЗМІ
Таємно шукали НЛО: стався витік про секретну програму Пентагона, — ЗМІ

Таємно шукали НЛО: стався витік про секретну програму Пентагона, — ЗМІ

За словами неназваного викривача, проєкт з виявлення інопланетного життя військові США приховували з 2017 року навіть від Конгресу.

Минулого тижня стався витік інформації про нібито існування секретної розвідувальної програми Міністерства оборони США під назвою "Бездоганне сузір’я" (Immaculate Constellation). Неназваний викривач стверджує, що Пентагон збирав свідчення й докази існування інопланетян з 2017 року і приховував цю діяльність навіть від уряду, бо проєкт перевершує статус "цілком таємно". Про це пише видання The Daily Star.

"Виконавча влада керувала питаннями непізнаних аномальних явищ і форм нелюдського розуму без відома Конгресу… протягом деякого часу, можливо, десятиліть", — заявив викривач, який звернувся до Конгресу США.

Викривач наполягає, що в межах програми за допомогою датчиків проаналізували хвилі космічних променів і зафіксували характеристики непізнаних аномальних явищ, які складно або неможливо побачити людським оком. Тонкі атмосферні ефекти, пов'язані з непізнаними аномальними явищами, видно через датчики, що використовуються військовими та розвідувальними службами США.

У витіку також зазначається, що публічне розповсюдження інформації про проєкт чи зібрані докази можуть "поставити вас у небезпечне становище".

У Пентагоні інформацію спростували.

"Міністерство оборони не має жодних записів, ані теперішніх, ані історичних, про жодні програми спеціального доступу під назвою "Бездоганне сузір'я", — заявили військові.

Інше джерело розвідданих підтвердило існування проєкту, додавши: "Офіційні особи не хочуть визнавати, що він існує. Вони не хочуть коментувати це".

Експерт з теми НЛО Тім МакМіллан написав у журналі The Debrief, що перевірити достовірність цих заяв неможливо, та вони все одно заслуговує на увагу.

"Незважаючи на те, що заяви цього нового викривача цікаві, загалом вони залишають нас у звичній ситуації – захоплююча історія, яку практично неможливо перевірити. Однак це не означає, що тема, яка лежить в основі цих заяв, не заслуговує на вивчення".

Нагадаємо, 18 вересня ЗМІ повідомляли, що в Національній лабораторії США проаналізували металевий осколок на ознаки інопланетного матеріалу. Він був нібито частиною непізнаного аномального явища, яке впало на Землі наприкінці 1940-х років. Аналіз показав, що матеріал являє собою сплав магнію (Mg).

Крім того, 10 вересня Daily Mail писали про те, що подружжя в США помітило в небі НЛО. Вони спочатку прийняли сяючий невідомий об'єкт за метеор, але потім їхня думка змінилася.

Джерело матеріала
loader