Шерон Осборн розповіла, чому її ніколи не запрошували на "білі вечірки" Puff Daddy
Шерон Осборн розповіла, чому її ніколи не запрошували на "білі вечірки" Puff Daddy

Шерон Осборн розповіла, чому її ніколи не запрошували на "білі вечірки" Puff Daddy

За словами Шерон, Шон Комбс завжди з повагою ставився до її сім'ї, але те, що відбувається з ним зараз, її не дивує.

72-річна американська телеведуча і дружина рок-музиканта Оззі Осборна, Шерон, зізналася, що репер Шон Комбс, він же Puff Daddy, ніколи не запрошував ні її, ні її чоловіка на свої "білі вечірки", і додала, що хоч Шон завжди поважав її сім'ю, вона абсолютно не здивована звинуваченнями проти нього, пише Mail Online.

"Він був такий добрий до мене, я ніколи не знала його з цього боку". Він був такий шанобливий до мене і моєї сім'ї. Не схоже, що він коли-небудь запросить стару ''грьобану жінку'' на білу вечірку. Там багато влади і грошей, це мене не дивує", — сказала Шерон, коли її запитали, що вона думає про звинувачення проти музичного магната, якому інкримінують рекет, секс-торгівлю і сексуальне насильство.

В епізоді 2003 року серіалу "Сімейка Осборнів" Шерон зробила зухвале зауваження щодо мужності Diddy, визнавши, що він і її дочка Келлі були б "мило" разом.

"Отже, Келлі вийшла вчора ввечері, і, мабуть, охоронець Puff Daddy врізався в неї і збив її з ніг, а потім Puff Daddy і підняв її, посадив за столик і вибачився. Він був дуже милий з нею і сказав, що вона носить недостатньо діамантів, і що він збирається купити їй діамантовий годинник", — говорила знаменитість, додавши, що "він добре пахне, він добре одягається, він у порядку".

Нещодавно проти Комбса подали ще шість позовів. Четверо чоловіків і дві жінки описували те насильство, яке пережили. Сам репер спростовує всі звинувачення проти себе, а адвокат Тоні Бузбі готує ще понад 100 позовів проти музиканта.

Водночас мати Шона, Дженіс Комбс закликала ЗМІ та громадськість не засуджувати її сина завчасно, стверджуючи, що "він не монстр".

Суд у справі Puff Daddy призначено на 5 травня 2025 року.

Тим часом зірки Голлівуду всерйоз побоюються того, що може вийти назовні після допитів артиста. Масла у вогонь підлив той самий Бузбі, заявивши, що існує список знаменитих співучасників Комбса, який буде оприлюднено, коли всі імена будуть перевірені ще раз.

Деякі із зірок, котрі брали участь у "білих вечірках" Комбса, вже щосили вирішують питання досудового врегулювання зі своїми жертвами, заплативши їм щедру компенсацію за мовчання.

Раніше Фокус писав, що Джастін Бібер відреагував на звинувачення в бік Шона Комбса.

Джерело матеріала
loader
loader