Riot Games знов звільняє співробітників, але команда League of Legends стане «навіть більшою»
Riot Games знов звільняє співробітників, але команда League of Legends стане «навіть більшою»

Riot Games знов звільняє співробітників, але команда League of Legends стане «навіть більшою»

Студія Riot Games, яка стоїть за популярною грою League of Legends, оголосила про черговий раунд звільнень. Хоча ця заява виглядає дещо суперечливою, оскільки містить обіцянку, що команда «Ліги» в майбутньому стане «навіть більшою, ніж є сьогодні». Так, звільнення піде користь.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Riot Games знов звільняє співробітників, але команда League of Legends стане «навіть більшою» - Фото 1

Інформація про звільнення надійшла в повідомленні, опублікованому в X співзасновником Riot Games Марком Меррілом. Він заявив, що Riot «змінила наші команди та те, як ми працюємо, щоб переконатися, що ми можемо продовжувати покращувати досвід Ліги зараз і в довгостроковій перспективі».

«У рамках змін ми прийняли жорстке рішення скасувати деякі ролі», — написав Меррілл. «Мова йде не про скорочення чисельності персоналу, щоб заощадити гроші, а про те, щоб переконатися, що у нас є правильний досвід, щоб Ліга залишалася чудовою ще 15 років і далі. Хоча ефективність команди важливіша за розмір команди, команда Ліги врешті-решт буде ще більшою, ніж сьогодні, коли ми розробляємо наступний етап Ліги».

У наступному дописі Меррілл сказав, що «успіх полягає не в тому, щоб кинути більше людей чи грошей на виклик», а справжньою метою є «правильна команда, правильні пріоритети та стійкий підхід до надання того, що потрібно гравцям».

Представник Riot Games повідомив, що 27 розробників League of Legends звільняються разом із п’ятьма людьми у видавничому бізнесі студії. Скорочення відбулися менш ніж через рік після того, як Riot звільнила 530 співробітників і закрила свою програму Riot Forge, яку вона запустила у 2019 році для створення одиночних ігор League of Legends із зовнішніми студіями.

Тоді генеральний директор Ділан Джадеджа сказав, що Riot Games перетворилася на «компанію без достатнього фокусу» і з надто великою кількістю проектів, які не окупаються. Водночас він додав, що «ми робимо це не для того, щоб заспокоїти акціонерів чи вразити деяких квартальним прибутком — ми прийняли це рішення, тому що це необхідність, щоб зберегти довгострокову спрямованість на гравців».

Джерело: tomshardware

Джерело матеріала
loader
loader