Переможцем шоу "Неймовірні дуети" став дует MÉLOVIN та iSKra
Переможцем шоу "Неймовірні дуети" став дует MÉLOVIN та iSKra

Переможцем шоу "Неймовірні дуети" став дует MÉLOVIN та iSKra

Переможцем шоу "Неймовірні дуети" стали MÉLOVIN та iSKra. Про це стало відомо під час прямого ефіру, який відбувся напередодні, 16 жовтня, у Києві, пише Новий канал.

У фіналі проєкту за перемогу змагалися 9 дуетів, із яких 8 визначили у попередніх випусках шоу, а останнього обрали за результатами голосування глядачів на сайті Нового каналу. Незважаючи на те, що iSKra залишила проєкт за крок від фіналу, завдяки підтримці публіки дівчині дали другий шанс, і вона повернулася в шоу як 9-а учасниця. У підсумку їхній дует із MELOVIN отримав рекордні 39,58% голосів, що забезпечило їм перемогу.

Друге місце виборов дует TVORCHI і POZDNIAKOV з хітом "Каланхое", а третє - Jerry Heil і KRYLATA з проникливим треком "Опіки".

"Неймовірні дуети" - це музичне талант-шоу Нового каналу та Friends Production. У проєкті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу команда шукала насамперед авторів та виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Наставниками проєкту були TVORCHI, Jerry Heil, Оля Полякова, KAZKA, MELOVIN, KOLA, MONATIK та Wellboy, а провідним – блогер Євген Таллер.

Фото: скріншот ефіру Нового каналу

Переможцем шоу "Неймовірні дуети" став дует MÉLOVIN та iSKra - Фото 1
Джерело матеріала
loader