Nissan готує потужний сімейний кросовер з витратою 0,8 л на 100 км
Nissan готує потужний сімейний кросовер з витратою 0,8 л на 100 км

Nissan готує потужний сімейний кросовер з витратою 0,8 л на 100 км

Nissan X-Trail отримає 302-сильну плагін-гібридну установку з великою батареєю. Кросовер зможе проїхати понад 80 км на електротязі.

Лінійку Nissan X-Trail поповнить економічна плагін-гібридна модифікація. Кросовер повинні презентувати в 2025 році. Про це стало відомо американському виданню Car and Driver.

Плагін-гібрид Nissan X-Trail запозичить гібридну установку в Mitsubishi Outlander PHEV. У цьому немає нічого дивного, адже дві моделі ділять платформу.

Силову установку запозичать в Mitsubishi Outlander PHEV
Фото: Mitsubishi

Як відомо, новий Mitsubishi Outlander PHEV 2025 модельного року отримав потужнішу 302-сильну установку з 2,4-літровою бензиновою четвіркою та парою електромоторів. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 7,9 с.

Акумуляторна батарея Mitsubishi Outlander PHEV на 22,7 кВт∙год дозволяє подолати 86 км на електротязі. Витрата пального в комбінованому циклі становить 0,8 л на 100 км. Новий Nissan X-Trail PHEV матиме подібні характеристики.

Важливо Гібрид чи електромобіль? Тест-драйв нового Nissan X-Trail e-Power

Водночас, зазначається, що поява плагін-гібрида не означає відмову від електрифікованого Nissan X-Trail e-Power. Мало того, через рік гібридний варіант e-Power з’явиться у Nissan Rogue (американської версії X-Trail).

До речі, нещодавно дебютував новий Nissan Murano четвертого покоління.

Також Фокус розповідав про найдешевший кросовер Nissan за $7100.

Джерело матеріала
loader
loader