Яку обручку дарувати коханій за її знаком Зодіаку: зірки підказують ідеальний вибір
Яку обручку дарувати коханій за її знаком Зодіаку: зірки підказують ідеальний вибір

Яку обручку дарувати коханій за її знаком Зодіаку: зірки підказують ідеальний вибір

Усе, починаючи від стихії її знака й закінчуючи планетою, яка ним керує, може відігравати важливу роль у пошуку ідеальної обручки, пише People. Наприклад, знак, яким керує Марс, швидше за все, буде тяжіти до чогось зухвалого, а мрійливі Риби під управлінням Нептуна можуть вибрати щось більш містичне.

Її знак Зодіаку може зіграти певну роль у пошуку ідеальної обручки

  • Овен: діамант-солітер. Овни, якими керує вогненний Марс, відомі своєю сміливістю та впевненістю в собі. Як і цей вогняний знак, діамант-солітер непідвладний часу, але, безперечно, вражає уяву.
  • Телець: смарагд. Тельці, якими керує Венера, що завжди прагне до задоволення, глибоко цінують розкіш та елегантність. Каблучка зі смарагдом – ідеальний вибір для цього знаку, оскільки цей камінь втілює земне багатство і чуттєвість.
  • Близнюки: олександрит. Керовані розумним Меркурієм, Близнюки відомі допитливістю, дотепністю і багатогранністю. Камінь олександрит ідеально втілює подвійність і мінливий характер цього повітряного знаку, змінюючи колір від зеленого до пурпурово-червоного залежно від освітлення.
  • Рак: перлина. Рак, яким керує містичний Місяць, є емоційним та інтуїтивним водним знаком. Перли стануть ідеальним доповненням до обручки для цього знаку, оскільки уособлюють якості, які цей знак Зодіаку цінує найбільше: чистоту, глибину і зв'язок з минулим.
  • Лев: байдуже, аби була унікальною. Левами керує Сонце – центр Сонячної системи й наше найбільше джерело енергії. Цей вогняний знак є королівським і харизматичним, йому потрібна унікальна каблучка, виготовлена на замовлення.
  • Діва: рожевий діамант. Діви відомі педантичністю та увагою до деталей, тому все, від витонченої краси рожевого діаманта до його чарівної вишуканості, природно резонує з цим інтригуючим земним знаком.

гороскоп для чоловіківЗнак Зодіаку може відігравати важливу роль у пошуку ідеальної обручки / Колаж 24 Каналу фото freepik

  • Терези: діамант зі смарагдом. Терезами керує чарівна Венера, планета кохання та краси, що робить їх справжніми символами закоханостей серед Зодіаку. Діамантова каблучка зі смарагдовою огранкою чудово втілює гармонію і рівновагу, які визначають природу Терезів.
  • Скорпіон: рубін. Рубін – ідеальний камінь для Скорпіона, оскільки він втілює інтенсивність, пристрасть і глибину цього водного знаку. Скорпіони відомі магнетичною і загадковою природою, а рубіни, з їхнім глибоким червоним відтінком, символізують тип емоцій, якими володіє Скорпіон.
  • Стрілець: жовтий діамант. Уродженці знака Стрільця, якими керує Юпітер, відомі любов'ю до досліджень і оптимістичним підходом до життя. Жовті діаманти з їхнім теплим і променистим відтінком уособлюють щастя і позитив – якості, які резонують з цим щедрим вогненним знаком.
  • Козеріг: сапфір. Сапфір здавна асоціюється з мудрістю, вірністю і чесністю, які глибоко резонують з Козерогом. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, відрізняються позачасовою елегантністю і традиційністю в підходах – якості, які природно втілює сапфір.
  • Водолій: опал. Опал – ідеальний камінь для Водоліїв, оскільки він відбиває унікальну, еклектичну і непокірну натуру цього повітряного знаку. Народжені під цим знаком відомі індивідуальністю і нестандартним мисленням – їхня футуристична сутність нагадує постійно мінливі переливи, які втілює опал.
  • Риби: блакитний діамант. Блакитні діаманти рідкісні й цінні, так само як і здатність Риб зв'язуватися з невидимими світами. Блакитний діамант втілює містичні та глибокі аспекти Риб, а глибокий синій відтінок нагадує море, представляючи величезний і емоційний ландшафт, в якому орієнтується цей мінливий знак.
Джерело матеріала
loader