GSC представить S.T.A.L.K.E.R. 2 «якомога досконалішою», але готується до виправлень у перші тижні
GSC представить S.T.A.L.K.E.R. 2 «якомога досконалішою», але готується до виправлень у перші тижні

GSC представить S.T.A.L.K.E.R. 2 «якомога досконалішою», але готується до виправлень у перші тижні

GSC Game World схоже, не впевнена у технічному стані S.T.A.L.K.E.R. 2. У компанії кажуть, що зараз всі зусилля спрямовані на стабільний запуск, але готуються до роботи після нього.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! GSC представить S.T.A.L.K.E.R. 2 «якомога досконалішою», але готується до виправлень у перші тижні - Фото 1

Розробники розповіли GamesRadar, що відчайдушно до якомога кращого релізу, але передбачають потужну роботу над оновленнями у перші тижні після запуску, присвячені «технічним моментам». PR-керівник GSC Game World Захар Бочаров наголошує на прагненні розробників представити гру у якнайкращому стані:

«Кожен [розробник] на цей момент абсолютно відданий справі, всі вони намагаються зробити гру якомога досконалішою.

Ми не хочемо, щоб через тиждень-два про цю гру забули. Ми збираємося це зробити. Ми будемо отримувати відгуки від гравців та уважно до них дослухатися. Ми робили це в минулому, як у хороших, так і в не дуже вдалих випадках. Ми дійсно дбаємо про те, що непокоїть, що ми будемо вносити зміни, і ми зробимо це вчасно.

Водночас я не можу пояснити словами, наскільки люди прагнуть зробити якомога більше до пізньої стадії. Просто вони роблять все можливе».

Як відомо, S.T.A.L.K.E.R. 2. пережила багато перенесень дати виходу і мала вийти у 2022 році. Повномасштабне вторгнення росії в Україну, звісно, внесло свої корективи, але розробники оперативно перебралися до Чеської Республіки, і відтоді гра кілька разів переносилася. Саме технічний стан є причиною, через яку зазвичай переносять релізи. Попередні S.T.A.L.K.E.R. мали технічні проблеми на запуску, і відчайдушне впевнення піарника, що студія «робить все можливе» трохи додає тривоги.

Джерело матеріала
loader