Exodus – новий трейлер загадкової фантастичної RPG з Меттью МакКонагі в якості оповідача
Exodus – новий трейлер загадкової фантастичної RPG з Меттью МакКонагі в якості оповідача

Exodus – новий трейлер загадкової фантастичної RPG з Меттью МакКонагі в якості оповідача

Розробники майбутньої науково-фантастичної рольової гри Exodus опублікували новий трейлер проєкту, в якому оповідачем виступає голлівудський актор Меттью МакКонагі. Це абсолютно нова AAA-гра.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Exodus – новий трейлер загадкової фантастичної RPG з Меттью МакКонагі в якості оповідача - Фото 1

Гру вперше анонсували на The Game Awards наприкінці минулого року, заявивши, що МакКонагі дебютує у відеогрі. Тепер ми вперше чуємо його. Поки що незрозуміло, яка роль відведена актору в цьому проєкті, хоча все це частина таємничої сюжетної лінії гри.

Трейлер представляє Мару Яму, ймовірно, лиходіїв гри. Згідно з новою публікацією в блозі розробників, вони «жахливі небожителі, спотворені в жахливі форми» і «не схожі ні на що, з чим людство коли-небудь стикалося в битві за виживання». Ці істоти «не мають відомої території чи рідного світу, живуть у величезних космічних цитаделях, схованих у безлюдних регіонах космосу».

Все це дуже захоплююче, однак розробники ще не продемонстрували геймплей Exodus. Тому незрозуміло, чого насправді очікувати від гри. Хоча розробники нещодавно пообіцяли, що геймплей незабаром буде розкрито.

Гру розробляє Archetype Entertainment, підрозділ Hasbro Wizards of the Coast. Студією керують двоє колишніх співробітників Bioware: Джеймс Олен і Чад Робертсон. Олен працював над багатьма іграми BioWare як креативний директор і провідний дизайнер, у тому числі Baldur’s Gate і Dragon Age: Origins, тоді як Робертсон був керівником сервісів у Anthem.

Поки що немає жодних відомостей про дату випуску Exodus.

Джерело: eurogamer

Джерело матеріала
loader